Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Gluma zilei după meciurile din Cupa României! Un jucător va fi pedepsit pentru că a făcut spectacol: "Îl amendez pentru indisciplină"

Publicat:

Au trecut doi ani de la ultimul duel, tot din , dintre cele doua echipe. Atunci, pe o ninsoare ca-n povești, Astra se impunea cu 3-1. Acum, baieții lui Mulțescu n-a avut mila de oradeni, le-au dat cinci goluri, trei purtand semnatura fundașului . Mulțescu s-a intors cu noroc la Dunare, echipa reușind trei victorii din trei de la revenire: 2-1 cu Astra, 3-0 cu și 5-1 cu . ...

Citeste articolul mai departe pe GSP.ro…  

Sursa articol: GSP.ro


Stiri pe aceeasi tema

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei in direct. Asistenta TV a inceput saptamana cu zambetul pe buze: ”Calendarul 2023 a fost...” / VIDEO

08:40, 11.03.2024 - Așa cum se intampla de fiecare data, Ramona Olaru și-a inceput ziua de luni cu zambetul pe buze. Asistenta TV a revenit cu o noua gluma cu care a luat pe toata lumea prin surprindere. Ramona Olaru a adus energia de care aveau cu toții nevoie intr-o zi de luni.

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei in emisiune: ”Daca va postați milionari sau șmecheri…” / VIDEO

09:10, 04.03.2024 - Noua saptamana a inceput cu multa energie la Neatza cu Razvan și Dani! Ramona Olaru a spus a gluma amuzanta, inspirata din experiențele pe care le-a trait in urma cu puțin timp. Iata ce a spus asistenta TV despre milionarii din București și ce s-a intamplat!

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei in direct: ”Vreau doar sa le spun fetelor sa…” / VIDEO

09:15, 28.02.2024 - Ramona Olaru și-a incantat colegii de platou cu o noua gluma, la Neatza cu Razvan și Dani. Asistenta TV a descoperit deja rețeta succesului pentru a-i face sa rada și o pune in aplicare an fiecare dimineața! Iata ce gluma a ales, de aceasta data, Ramona Olaru!

"U" Cluj a anuntat oficial despartirea de un jucator care reclamase clubul la FRF

08:41, 02.02.2024 - Universitatea Cluj a anuntat joi seara despartirea de un mijlocas care a evoluat doar 4 partide in campionat si una in Cupa Romaniei, dar care facuse clubului un memoriu la Camera Naționala de Soluționare a Litigiilor.

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei. Asistenta TV și-a amuzat colegii de breasla: „Daca credeți ca...”

08:20, 23.01.2024 - Ramona Olaru spune zilnic glume tari in emisiunea Neatza cu Razvan și Dani de la Antena 1. Și in aceasta dimineața a spus un banc cu care a reușit sa le aduca zambetul pe buze colegilor ei de breasla.

Jucator nou la Unirea Ungheni, venit de la formații de prima liga

05:10, 20.01.2024 - Conducerea CS Unirea Ungheni 2018 a anunțat joi, 18 ianuarie, venirea unui nou jucator in echipa. Este vorba despre fotbalistul Ovidiu Horșia, originar din Targu Mureș, care la varsta de 23 de ani a avut un traseu impresionant in lumea fotbalului. Acesta a evoluat la diverse cluburi precum FCSB, Academica…

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei. Bancul spus de asistenta TV: „Care e cel mai iubit barbat din lume?”

08:40, 17.01.2024 - Ramona Olaru i-a obișnuit pe telespectatorii de la Antena 1 cu glumele pe care le spune in fiecare dimineața la Neatza cu Razvan și Dani. In aceasta dimineața, asistenta TV a spus un banc despre cel mai iubit și apreciat barbat din intreaga lume. Vedeta a reușit sa le aduca zambetul pe buze colegilor…


Ce parere ai despre aceasta stire?