Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Gina Pistol trece prin clipe grele în sarcină. „Orice fac este înmulțit cu 10 ca nivel de dificultate”

Publicat:

este in culmea fericirii, dar in același timp recunoaște ca sarcina a epuizat-o de tot. Vedeta a vorbit despre experiențele prin care trece, mai ales aacum, cand mai este foarte puțin pana cand iși va ține bebelușul in brațe. Frumoasa prezentatoare TV a vorbit, pe pagina sa de socializare, despre felul in care se simte la ora actuala și cum i-a fost de Sarbatori.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

HOROSCOPUL ZILEI-02APRILIE

00:05, 02.04.2024 - INTALNIRE RATATA! V-ati fi dorit o intalnire cu multi prieteni si veti da o serie de telefoane pentru a ii avea alaturi, dar se pare ca v-ati trezit cam tarziu si eu au deja alte planuri. DORUL DE LIBERTATE POATE FI INTERPRETAT! Dorinta de o mai mare libertate, va fi foarte prost inteleasa de persoana…

Știrile Antena Stars. Consuela di Monaco se confrunta cu probleme de sanatate. Vedeta trece prin momente grele: ”Tot felul de senzații ciudate” / VIDEO

16:50, 01.04.2024 - Consuela di Monaco trece prin momente dificile, dupa ce a aflat ca are mai multe probleme de sanatate. Vedeta locuiește peste hotare și este nevoita sa treaca prin aceste perioade grele de una singura. Marturisește ca starea sa nu este deloc buna, avand migrene in mod constant.

Oana Radu, adevarul despre divorț! Vedeta a trecut prin clipe grele din cauza relației toxice pe care a avut-o cu Catalin Dobrescu: „Eu eram singura sursa de venit” / VIDEO

12:05, 29.03.2024 - Oana Radu a spus adevarul despre divorț! Vedeta susține ca a trecut prin clipe grele din cauza relației toxice prin care a avut-o cu Catalin Dobrescu! Artista nu s-a mai putut abține, dupa amenințarile primite!

Gina Pistol și-a luat fetița și au plecat de acasa. Reacția unui internaut dupa anunțul vedetei. „Familii fericite doar de fațada. Punct!”

11:40, 15.03.2024 - Gina Pistol a luat o decizie radicala, dupa ce Josephine a implinit 3 ani, pe 9 martie. Vedeta și-a facut bagajele și a plecat impreuna cu fetița ei din București, pentru cateva zile de relaxare. Pe contul de socializare, Gina Pistol a anunțat ca și-a facut bagajele și a decis sa plece cu fiica sa intr-o…

Gina Pistol și Smiley, avertizați de un mesaj care le-a dat fiori. Vedeta și familia sa au trecut prin clipe de groaza in America

12:30, 08.02.2024 - Gina Pistol și familia ei au trecut prin clipe de groaza in Los Angeles, in urma unui mesaj primit din partea autoritaților americane. La ce pericol au fost expuși aceștia, dar și ce au povestit pe rețelele de socialziare!

Clipe grele pentru Carmen Tanase. Ce mesaj a postat actrița pe rețelele de socializare: ”Tare dor o sa ne fie” / FOTO

13:55, 05.02.2024 - Carmen Tanase trece prin momente dificile in aceasta perioada. Actrița a suferit o mare pierdere, patrupedul sau, Obama, a murit. Pe rețelele de socializare a fost postata o imagine cu acesta, alaturi de cateva cuvinte deosebite, fiind menționat și faptul ca ii va fi simțita lipsa.

Gina Pistol iși dorește o schimbare de look. Vedeta a cerut sfatul fanilor: „Am cateva variante” / FOTO

23:35, 02.02.2024 - Gina Pistol și familia se afla in America, mai exact in Los Angeles, unde vor mai ramane și in urmatoarele trei saptamani. Vedeta spune ca iși dorește și o schimbare de look, dar nu știe exact cum sa se tunda.

Star Matinal. Cum și-a gasit Oana Roman puterea in momentele grele. Cine o susține pe vedeta: „Sunt ingeri...” / VIDEO

11:20, 23.01.2024 - Oana Roman a dezvaluit cum și-a gasit puterea in momentele grele din viața ei. Vedeta are un sprijin de nadejde și reușește sa treaca peste clipele complicate. Ce a marturisit, in exclusivitate pentru Antena Stars.


Ce parere ai despre aceasta stire?