Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Gina Pistol, în lacrimi chiar azi, de ziua ei. Ce a pățit iubita lui Smiley

Publicat:

anivereseaza azi, 9 decembrie, varsta de 40 de ani. Aceasta a inceput ziua speciala cum nu se poate mai bine, Smiley facandu-i o surpriza atat de frumoasa, incat a fost emoținata pana la lacrimi. , in lacrimi chiar azi, de ziua ei nu a uitat sa le povesteasca momentul și […] The post , in lacrimi chiar azi, de ziua ei. Ce a pațit iubita lui Smiley appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Gina Pistol a dezvaluit minunea care i-a schimbat viața. Ce i-a adus Smiley de pe Muntele Athos

11:00, 22.04.2024 - Gina Pistol, cunoscuta prezentatoare TV și influencer, a impartașit momentul in care viața i s-a transformat intr-un mod miraculos, dupa ce medicii ii spusesera ca șansele de a deveni mama erau aproape nule.

Reacția Cristinei Ciobașanu, dupa ce Vlad Gherman s-a casatorit cu Oana Moșneagu. Au fost impreuna 10 ani

12:50, 07.04.2024 - Cristina Ciobanașu a avut prima reacție, dupa ce Vlad Gherman s-a casatorit civil cu Oana Moșneagu. Cei doi au fost impreuna timp de 10 ani, iar actorul a suferit enorm in urma desparțirii.Oana Moșneagu și Vlad Gherman a luat o decizie importanta și emoționanta, astfel ca au ales sa oficializeze legatura…

Ce au patit Smiley si Gina Pistol la Disneyland, in America. Detaliile care i-au dezamagit: „Ceva interesant”

13:10, 21.03.2024 - Smiley și Gina Pistol au petrecut o buna perioada de timp in Statele Unite ale Americii alaturi de fiica lor, micuța Josephine, pentru ca solistul era implicat in mai multe proiecte. Atunci cand a avut puțin timp liber, Smiley a decis sa mearga impreuna cu Gina și fiica lor la Disneyland, insa experiența…

Smiley, dupa un an de casnicie cu Ginei Pistol: „Nu pune prea multe intrebari”

14:10, 16.03.2024 - La aproape un an de la nunta cu Gina Pistol, Smiley marturisește ca are o casnicie fericita. Invitat in podcastul lui Damian Draghici, artistul a vorbit despre relația sa și despre calitațile pe care le are soția lui.

Smiley si Pavel Bartos au dat Golden Buzz, la Romanii au talent 2024. Andra, in lacrimi, s-a lasat prada emotiilor: „Nota pura care ajunge la suflet”

00:45, 16.03.2024 - Un nou golden buzz la Romanii au talent 2024! O concurenta a reușit sa uimeasca pe toata lumea cand a aparut pe scena. Jurații și publicul au trecut prin emoții de nedescris cand au privit momentul tinerei de 20 de ani. Andra nu s-a putut abține și a izbucnit in lacrimi! Moment special pe scena […]…

Gina Pistol și Smiley și-au sarbatorit fiica! Micuța Josephine a implinit 3 ani / FOTO

19:00, 11.03.2024 - Gina Pistol și Smiley radiaza de fericire de cand au devenit parinți și sunt topiți la propriu dupa micuța lor fetița. Cei doi și-au sarbatorit, de curand, fiica. Micuța Josephine a implinit 3 ani. iata mesajul emoționant postat de cei doi parinți!

Dorian Popa a izbucnit in lacrimi cand a vorbit despre desparțirea de Babs. Ce a declarat despre fosta iubita

07:21, 26.02.2024 - Dorian Popa a izbucnit in lacrimi cand a vorbit despre desparțirea de Babs. Ce a declarat despre fosta iubita Continue reading Dorian Popa a izbucnit in lacrimi cand a vorbit despre desparțirea de Babs. Ce a declarat despre fosta iubita at Tabu.

Cat timp stau Smiley și Gina Pistol in America. Și-au inchiriat o casa in Los Angeles

16:50, 05.02.2024 - Smiley și Gina Pistol se afla acum in America, in Los Angeles, acolo unde imbina utilul cu placutul. Se bucura de o vacanța binemeritata, insa artistul are și de munca, merge la studioul de inregistrari, unde face muzica alaturi de mai mulți compozitori. In urma cu aproximativ o saptamana, Smiley, Gina…


Ce parere ai despre aceasta stire?