Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Gina Pistol, alături de finaliștii „Chefi la Cuțite” 2021. Cum arăta vedeta cu puțin timp înainte de a naște

Publicat:

a fost prezenta in ediția de aseara „ Chefi la Cuțite” 2021 , pentru a-i susține pe cei trei finaliști din acest sezon. Atunci cand au avut loc filmarile, iubita lui Smiley era inca insarcinata, dar fusese inlocuita in platou, de . a venit sa ii vada pe finaliștii Chefi la Cutite, in ciuda faptului ca, pe cand se filma, era inca insarcinata. Vedeta se retrasese deja din postura de prezentator, in momentul semifinalei. ”Am venit sa va iau in brațe, felicitari tuturor, felicitari Elena, felicitari Catalin, felicitari Narcisa”, a spus , vizibil emoționata,…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce a postat Smiley pe social media dupa ce s-a aflat ca Bontea, Scarlatescu și Dumitrescu revin la Masterchef

08:50, 19.04.2024 - Ce a postat Smiley pe social media dupa ce s-a aflat ca Bontea, Scarlatescu și Dumitrescu revin la Masterchef Continue reading Ce a postat Smiley pe social media dupa ce s-a aflat ca Bontea, Scarlatescu și Dumitrescu revin la Masterchef at Tabu.

Cați bani li s-au promis chefilor Bontea, Scarlatescu și Dumitrescu ca sa revina la Masterchef

09:51, 18.04.2024 - Cați bani li s-au promis chefilor Bontea, Scarlatescu și Dumitrescu ca sa revina la Masterchef Continue reading Cați bani li s-au promis chefilor Bontea, Scarlatescu și Dumitrescu ca sa revina la Masterchef at Tabu.

Smiley și Gina Pistol au plecat in Bali. Cu ce se ocupa acolo vedeta: „El este intr-o tabara de muzica, iar eu vreau sa fiu spontana”

16:55, 04.04.2024 - Smiley și Gina Pistol sunt in Bali, dar artistul nu se bucura de o vacanța la soare, el e acolo la munca. In schimb, Gina Pistol are grija sa iși organizeze programul dupa bunul plac, se plimba des și descopera locuri noi. In urma cu aproximativ o saptamana, Smiley și Gina Pistol au plecat din Romania…

Chefi la cuțite, 27 martie 2024. Provocarea inedita pe care au primit-o jurații, la jocul de amuleta. Anunțul Irinei Fodor a starnit discuții: ”Știu ca nu va place” / VIDEO

22:00, 27.03.2024 - Ediția Chefi la cuțite din 27 martie 2024 continua cu o provocare uriașa pentru jurați. Irina Fodor a lansat amuleta din aceasta seara, iar pentru a o caștiga, jurații trebuie sa iși iasa complet din zona de confort. Iata ce trebuie sa faca!

Cine este Alexandru Sautner de la Chefi la Cuțite. Are o experiența de peste 30 de ani in bucatarie

16:10, 22.03.2024 - Emisiunea Chefi la Cuțite a cunoscut modificari semnificative odata cu plecarea celor trei bucatari celebri: Scarlatescu, Bontea și Dumitrescu. In locul lor sunt acum patru chefi: Alexandru Sautner, Ștefan Popescu, Richard Abou Zaki și Orlando Zaharia. Chef Sautner este o figura noua in lumea televiziunii,…

Revolta fanilor Chefi la cuțite, dupa ce au vazut primul episod fara Dumitrescu, Scarlatescu și Bontea: Acuzații dure la adresaAntenei 1!

11:46, 19.03.2024 - A inceput al 13-lea sezon Chefi la Cuțițe si primul cu un nou membru al juriului. Prima ediție nu a fost, insa, pe placul telespectatorilor, care lasat sute de comentarii negative la Andresa Antenei 1, aducand și noi acuze postului! CITEȘTE AICI CE AUPUTUT SPUNE FANII!

Irina Fodor, mesaj surprinzator pentru Bontea, Dumitrescu si Scarlatescu: „Nu am scazut 3, ci am adunat 1!”

09:00, 19.03.2024 - Irina Fodor, mesaj surprinzator pentru Bontea, Dumitrescu si Scarlatescu: „Nu am scazut 3, ci am adunat 1!” Continue reading Irina Fodor, mesaj surprinzator pentru Bontea, Dumitrescu si Scarlatescu: „Nu am scazut 3, ci am adunat 1!” at Tabu.

Anamaria Prodan, primele declarații dupa ce s-a zis ca Ronald Gavril a cerut-o in casatorie: „Pregatim totul ca la carte de data asta”

12:10, 12.03.2024 - Anamaria Prodan a avut o prima reacție dupa ce pe rețelele de socializare circula zvonul ca Ronald Gavril a cerut-o in casatorie. Vedeta recunoaște doar ca e fericita alaturi de iubitul ei, de celebrul jucator de box. De mai multe luni de zile, Anamaria Prodan traiește o poveste de iubire alaturi de…


Ce parere ai despre aceasta stire?