Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Gilles Simon revine în Consiliul Jucătorilor ATP

Publicat:

ATP a anuntat, marti, componenta pentru perioada 2021-2022, aleasa in urma voturilor sportivilor.

Au fost realesi cativa membri - Felix Auger-Aliassime, , , , , si .

revine in consiliu, dupa ce anterior a mai facut parte din acesta. De asemenea, si se afla la primul mandat in consiliu.

Componenta Consiliului Jucatorilor, cu mandat pana in iunie 2022, este urmatoarea:

Decizie publicata in - Ce funcție a primit…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rafael Nadal revine la ATP Barcelona – Primul meci oficial dupa trei luni de pauza

18:25, 15.04.2024 - Deși sub semnul intrebarii din cauza problemelor medicale, participarea lui Rafael Nadal la turneul „ATP 500” de la Barcelona a fost confirmata, iar ibericul va debuta impotriva italianului Flavio Cobolli.

Rafael Nadal revine in circuit la turneul de la Barcelona

16:40, 13.04.2024 - Rafael Nadal, care nu a mai concurat de la Brisbane, din ianuarie, a fost inclus pe tabloul turneului ATP 500 de la Barcelona, unde il va infrunta in primul tur pe italianul Flavio Cobolli, locul 63 ATP, relateaza AFP, informeaza news.ro.

Romania a interzis oficial participarea gigantului chinez Huawei in rețelele 5G - Decizie in Monitorul Oficial

17:45, 29.02.2024 - Consiliul Suprem de Aparare a Țarii (CSAT) a respins in data de 21 februarie 2024 solicitarea grupului chinez Huawei pentru utilizarea echipamentelor sale in rețelele 5G din Romania, hotarare intarita printr-o decizie semnata joi de premierul Marcel Ciolacu și publicata Monitorul Oficial.

„O decizie constienta si cugetata”. Ursula von der Leyen, candidat pentru un nou mandat la conducerea Comisiei Europene

08:20, 20.02.2024 - Presedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a anuntat luni ca va candida pentru inca un mandat in acest post, candidatura confirmata de formatiunea sa politica germana Uniunea Crestin-Democrata (CDU), conform agentiilor AFP si EFE. „In conducerea federala am propus-o in unanimitate pe Ursula…

Un documentar despre ultimele zile din cariera lui Roger Federer va fi difuzat in viitorul apropiat

19:00, 19.02.2024 - Platforma de streaming Prime Video, detinuta de Amazon, a anuntat luni, intr-un comunicat, ca va difuza in curand un documentar despre ultimele 12 zile din cariera legendarului tenisman elvetian Roger Federer, informeaza presa franceza, potrivit Agerpres. Roger Federer s-a retras cu lacrimi in ochi,…

Recorduri speciale mai puțin cunoscute din tenis: Federer, Nadal și Djokovic nu puteau lipsi de pe lista

11:10, 05.02.2024 - Exista statistici din tenisul de camp cunoscute pe scara larga, dar și anumite recorduri care nu sunt știute nici macar de unii dintre cei mai pasionați fani ai sportului alb. De pe lista cu aceste recorduri desigur ca nu puteau lipsi nume precum Roger Federer, Rafael Nadal sau Novak Djokovic.

Racheta cu care Rafael Nadal a caștigat Roland Garros in 2007, vanduta cu 118.000 de dolari la licitație

21:40, 29.01.2024 - Racheta cu care Rafael Nadal a obținut punctul decisiv din finala Roland Garros din 2007, caștigata in fața lui Roger Federer, a fost vanduta cu peste 118.000 de dolari la o licitație organizata luni, devenind uan dintre cele mai scumpe obiecte de acest gen, scrie observatornews.ro .

Celia revine pe scena, dupa o pauza indelungata. Au trecut 20 de ani de cand s-a lansat in muzica. Ce a determinat-o sa ia aceasta decizie: „Sunt extrem de fericita”

16:35, 28.01.2024 - Dupa o lunga perioada in care a pus viața de familie pe primul loc, Celia a anunțat ca iși dorește ca in 2024 sa revina pe scena. In acest an, s-au implinit doua decenii de cand s-a lansat in industria muzicala din Romania.


Ce parere ai despre aceasta stire?