Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ghimbir – proprietăți și beneficii. De ce este recomandat consumul de ghimbir

Publicat:

Ghimbirul este unul dintre alimentele minune pentru sanatatea organismului. Este ideal de consumat pentru a trata infecții respiratorii, tuse, dureri musculare, dar și o mulțime de alte afecțiuni, atunci cand este consumat in combinație cu miere sau lamaie. Mai jos iți spunem ce proprietați are, dar și care sunt cele mai importante beneficii ale consumului de ghimbir.Ghimbir - proprietați și beneficiiGhimbirul iși are originea in padurile tropicale din Asia de Sud și este alimentul folosit de secole pentru diferite preparate culinare, dar și pentru a trata o serie de afecțiuni. Ceaiul de ghimbir…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Semințele de in, importante beneficii pentru sanatate

17:10, 12.04.2024 - Semințele de in, cu aroma sa blanda, de nuca și consistența crocanta, sunt un ingredient versatil care poate imbunatați gustul și textura aproape oricarei rețete. O porție de semințe de in furnizeaza proteine, fibre și acizi grași omega-3. Consumul poate contribui la scaderea riscului de apariție a…

Cate oua poti manca pe zi. Ce diferența este intre oul fiert și oul prajit

19:55, 05.04.2024 - Ouale pot fi consumate zilnic fara teama! Un adult sanatos poate consuma pana la trei oua pe zi, iar un copil poate consuma unul, cel mult doua oua pe zi, in funcție de varsta. Adevarata intrebare nu este cate oua poți manca pe zi, deoarece sunt alimente foarte hranitoare, de care avem nevoie la orice…

Cel mai sanatos pește pe care ar trebui sa-l manance toata lumea

11:40, 27.03.2024 - Oamenii de știința remarca faptul ca cei mai sanatoși pești vor fi speciile de salmonide care traiesc in salbaticie, nu peștii de crescatorie. Oamenii de știința recomanda sa nu cumparați pește roșu crescut in corpuri de apa artificiale. deoarece ii lipsesc nutrienții și vitaminele care se gasesc in…

Beneficiile uimitoare ale plantei numite "matura intestinului": iarba de leac pentru zeci de afecțiuni

07:16, 05.03.2024 - “Spanacul se consuma ca aliment de baza pentru diferite mancaruri, precum supe, supe-creme, mancarica de spanac, salata de spanac, tarte cu spanac, si lista poate continua. Aveti grija insa! Daca in timpul prepararii spanacul isi schimba culoarea, daca in loc de verde devine un verde-galbui, atunci…

Beneficiile uimitoare ale plantei numite "matura intestinului": iarba de leac pentru zeci de afecțiuni

13:55, 04.03.2024 - “Spanacul se consuma ca aliment de baza pentru diferite mancaruri, precum supe, supe-creme, mancarica de spanac, salata de spanac, tarte cu spanac, si lista poate continua. Aveti grija insa! Daca in timpul prepararii spanacul isi schimba culoarea, daca in loc de verde devine un verde-galbui, atunci…

Patrunjelul, minunea din bucatarie. Cand devine periculos pentru organism consumul acestei plante

10:05, 25.02.2024 - Sucul insa devine foarte periculos pentru organism, daca este consumat in cantitati mari.Patrunjelul contine proteine (20%), flavonoide (intretin membranele celulelor sangelui, au rol de antioxidant), uleiuri esentiale, fier, calciu, fosfor, mangan, inositol, sulf, vitamina K, betacaroten si, in special,…

Fragezirea carnii de vita. Ce trebuie sa faci inainte sa o gatești

15:15, 11.02.2024 - Oamenii consuma carne de vita de mii de ani, iar modul de preparare a evoluat semnificativ de-a lungul timpului. Fragezirea carnii de vita a fost și este un aspect important pentru a te bucura de o textura placuta și este bine sa știi ce trebuie sa faci inainte sa o gatești. Despre carnea de vita, riscuri…

Fructul care te ajuta sa slabești și sa iți crești imunitatea iarna. Are un conținut ridicat de fibre

11:10, 30.01.2024 - Nutriționiștii susțin ca acest fruct cultivat in iarna ar putea intari apararea organismului. Mai mult, acesta ajuta la scaderea in greutate și menținerea unei diete sanatoase, fara a cheltui o mulțime de bani.Intrat in sezonul de varf la sfarșitul toamnei și la inceputul iernii, acest fruct asiatic…


Ce parere ai despre aceasta stire?