Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Gestul emoționant făcut de noul iubit al Ramonei Olaru. Cum l-a surprins asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani: „Prima zi de...” / FOTO

Publicat:

Dupa desparțirea de , fostul ei logodnic, și-a dorit sa fie discreta in ceea ce privește viața ei personala, motiv pentru care nu a oferit prea multe detalii despre desparțire sau despre noul ei iubit. De aceasta data, barbatul misterios din viața asistentei de la Neatza cu Razvan și Dani a facut un gest emoționant pentru aceasta. Iata cum l-a surprins vedeta!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ramona Olaru și Alina Pușcas, interviu de senzație despre barbații din viața lor. Cand vrea sa se marite asistenta TV VIDEO EXCLUSIV

17:25, 28.03.2024 - Ramona Olaru și Alina Pușcaș au fost prezente la evenimentul MURMUR din Capitala și ne-au oferit un interviu de senzație, in exclusivitate pentru Playtech Știri. Mereu cu zambetul pe buze, cu o energie debordanta, asistenta de la Neatza cu Razvan și Dani și prezentatoarea de la Te Cunosc de Undeva au…

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, o noua gluma la matinal. Asistenta TV a adus zambetul pe buze colegilor: ”Daca spargi...”

10:05, 26.03.2024 - Ramona Olaru aduce zambetul pe buze colegilor ei in fiecare dimineața. Asistenta TV are simțul umorului, iar glumele pe care le spune ii binedispune pe toți. In cadrul matinalului de la Antena 1, vedeta este plina de voie buna.

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei in direct. Asistenta TV și-a amuzat colegii: ”Cand vad indragostiții...” / VIDEO

09:50, 12.03.2024 - Ramona Olaru reușește sa aduca zambetul pe buzele colegilor in fiecare dimineața. Asistenta TV se folosește de simțul umorului pentru a destinge atmosfera, astfel ca glumele pe care le rostește vor amuza pe toata lumea.

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei in direct: ”Vreau doar sa le spun fetelor sa…” / VIDEO

09:15, 28.02.2024 - Ramona Olaru și-a incantat colegii de platou cu o noua gluma, la Neatza cu Razvan și Dani. Asistenta TV a descoperit deja rețeta succesului pentru a-i face sa rada și o pune in aplicare an fiecare dimineața! Iata ce gluma a ales, de aceasta data, Ramona Olaru!

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma despre luna iubirii. Ce a transmis asistenta TV: „Va rog frumos...”

08:40, 06.02.2024 - Februarie este luna iubirii, iar Ramona Olaru s-a legat de asta și a facut o gluma in emisiunea Neatza cu Razvan și Dani de la Antena 1. Iata ce a transmis asistenta TV in aceasta dimineața!

Xtra Night Show. Se afla sau nu Ramona Olaru intr-o relație. Asistenta de la Neatza cu Razvan și Dani a dezvaluit cum stau lucrurile pentru ea pe plan amoros: „Intalnești tot felul de idioți” / VIDEO

23:30, 05.02.2024 - Se afla sau nu Ramona Olaru intr-o relație. Aceasta este intrebarea la care foarte mulți dintre fanii vedetei așteapta un raspuns. Iata declarațiile exclusive ale asistentei de la Neatza cu Razvan și Dani despre acest subiect extrem de controversat in ultimul timp!

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei despre Ziua Indragostiților: ”Este pentru fetele…” / VIDEO

09:30, 05.02.2024 - Ramona Olaru a inceput saptamana cu multa energie, dar și cu o gluma pe masura. Asistenta TV a starnit rasul tuturor, dupa ce a spus o gluma despre Ziua Indragostiților, care se apropie cu pași repezi. Colegii de platou ai Ramonei Olaru au fost amuzați de bancul ei, luni dimineața!

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru și-a amuzant colegii cu gluma zilei: ”Mi-au spus ca nu sunt capabila de o relație...” / VIDEO

08:46, 22.01.2024 - Ziua de luni incepe cu multa energie la Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru și-a amuzat colegii cu gluma zilei. Asistenta TV nu da niciodata greș cand vine vorba despre acest lucru și știe sa aduca zambetele pe buze in platoul emisiunii.


Ce parere ai despre aceasta stire?