Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

GESTIONAREA BUGETULUI FAMILIAL Cum reușesc românii să economisească și să-și monitorizeze cheltuielile

Publicat:

Studiul realizat de ING evidențiaza diversele modalitați prin care romanii iși monitorizeaza și gestioneaza cheltuielile in familie. The post GESTIONAREA BUGETULUI FAMILIAL Cum reușesc romanii sa economiseasca și sa-și monitorizeze cheltuielile first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

ROMANII ȘI MUNCA Criteriul important in alegerea unui loc de munca

11:05, 05.07.2024 - Salariul, echilibrul dintre viata personala si cea profesionala si relatia buna cu managerul sunt criteriile care conteaza cel mai mult pentru... The post ROMANII ȘI MUNCA Criteriul important in alegerea unui loc de munca first appeared on Informatia Zilei .

NOUA TAXA PE FACTURA DE ENERGIE ELECTRICA Contribuția CfD pentru toți Romanii

14:45, 17.06.2024 - Schema CfD este un mecanism de sprijin financiar destinat sa promoveze investițiile in producția de energie prin tehnologii cu emisii reduse de carbon. The post NOUA TAXA PE FACTURA DE ENERGIE ELECTRICA Contribuția CfD pentru toți Romanii first appeared on Informatia Zilei .

38% din romanii care iși impart cheltuielile cu partenerul sau familia nu iși monitorizeaza plațile

12:21, 17.06.2024 - 60% dintre aceștia economisesc pentru vacanțe Studiu ING 38% dintre romanii care iși impart cheltuielile cu partenerul de viața sau cu familia nu și-au monitorizat aceste cheltuieli in niciun fel in ultimii doi ani, potrivit unui studiu organizat de ING Bank Romania. Mai mult, doar 17% dintre aceștia…

EXPLORAREA LONGEVITAȚII Cum celulele reproductive influenteaza speranța de viața in studiul recent

13:00, 16.06.2024 - De-a lungul istoriei, speranța de viața a femeilor a fost cu aproximativ 5% mai mare decat cea a barbaților la nivel global. The post EXPLORAREA LONGEVITAȚII Cum celulele reproductive influenteaza speranța de viața in studiul recent first appeared on Informatia Zilei .

Ce zodii vor avea parte de venituri semnificative in aceasta vara. Sfaturi astrologice pentru gestionarea bugetului

22:06, 08.06.2024 - In aceasta vara, unii nativi vor experimenta o prosperitate financiara semnificativa. Astrologii au vești bune pentru ei, anunțand caștiguri la loto, moșteniri, mariri salariale și  prime, potrivit fanatik.ro.

CASA VERDE FOTOVOLTAICE Schimbari majore pentru romanii interesați de panouri solare subvenționate

10:26, 03.06.2024 - Pentru mai multe detalii despre programul Casa Verde Fotovoltaice 2024, documentele necesare și procedurile de inscriere, consultați ghidul complet disponibil pe site-ul AFM. The post CASA VERDE FOTOVOLTAICE Schimbari majore pentru romanii interesați de panouri solare subvenționate first appeared on…

TOP ORE LUCRATE Romanii, printre europenii cu cel mai mare numar de ore lucrate saptamanal

10:50, 01.06.2024 - Durata obisnuita a programului de lucru saptamanal al persoanelor cu varsta cuprinsa intre 20 si 64 de ani din Uniunea Europeana... The post TOP ORE LUCRATE Romanii, printre europenii cu cel mai mare numar de ore lucrate saptamanal first appeared on Informatia Zilei .

EXTINDEREA ACCESULUI LA INVESTIȚII FINANCIARE Ministerul Finanțelor lanseaza platforma pentru achiziționarea de titluri de stat de catre romanii din strainatate

11:15, 26.04.2024 - Se discuta și despre emiterea de obligațiuni verzi, cu accent pe diversificarea bazei de investitori The post EXTINDEREA ACCESULUI LA INVESTIȚII FINANCIARE Ministerul Finanțelor lanseaza platforma pentru achiziționarea de titluri de stat de catre romanii din strainatate first appeared on Informatia…


Ce parere ai despre aceasta stire?