Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

George Burcea a plecat de la Viviana Sposub. Unde și cu cine locuiește actorul acum

Publicat:

(32 ani) și (22 ani) traiesc de cateva luni bune o frumoasa poveste de dragoste. Cei doi s-au indragostit in timpul filmarilor pentru reality show-ul “Ferma”, de la PRO TV, și acum formeaza unul dintre cele mai frumoase și indragite cupluri din showbiz-ul autohton.

Citeste articolul mai departe pe unica.ro…  

Sursa articol: unica.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tragedie in Spania. Un roman a murit strivit de tractorul sau, dupa ce a incercat sa smulga un palmier la o ferma

11:15, 03.04.2024 - Sfarșit tragic pentru un roman plecat la munca in strainatate. Barbatul, care lucra la o ferma in Spania, a murit strivit de tractorul sau, dupa ce a incercat sa smulga un palmier. Medicii ajunși la fața locului nu au mai putut sa il salveze și au constatat decesul.

George Burcea, gest superb pentru Viviana Sposub dupa impacare: ‘Așa a venit acasa’

10:30, 02.04.2024 - George Burcea și Viviana Sposub sunt din nou impreuna, dupa o pauza destul de lunga. Toți fanii lor așteptau sa ii vada din nou in ipostaze tandre, dar mulți au crezut și ca relația lor nu va mai reveni la normal. Iata ca au revenit la sentimente mai bune, iar actorul a facut un gest […] The post George…

Cum o rasfața George Burcea pe Viviana Sposub, dupa ce s-au impacat. Cat de atent este actorul cu iubita lui: „A venit acasa cu...” / FOTO

23:55, 01.04.2024 - George Burcea o rasfața pe Viviana Sposub, dupa ce s-au impacat. Cei doi indragostiți se ințeleg acum mai bine ca niciodata. Iata cat de atent este celebrul actor cu iubita lui, dar și ce a postat aceasta pe rețelele de socializare!

Ferma de oi unde se prelucreaza laptele dupa rețete de acum 300 de ani. „Nici macar pentru noi nu ne-a mai ramas branza”

04:50, 03.03.2024 - Familia Cojanu transforma laptele obținut de la oile fermei lor in branza, caș, urda și alte specialitați dupa rețete moștenite din batrani. Pe langa succesul obținut cu preparatele lor, ei iși deschid acum porțile stanei pentru cei mici, sa cunoasca indeaproape vietațile și modul lor de ingrijire.

Bogdan Buta nu mai este șeful Untold! Decizia ferma pe care a luat-o, in urma acuzațiilor grave

16:35, 01.02.2024 - Bogdan Buta a luat o decizie ferma, dupa scandalul in care a fost implicat. A stat departe de acuzațiile grave, dar a decis sa se retraga de la conducerea festivalului Untold! Bogdan Buta nu mai este șeful firmei. Iata raspunsul milionarului, dupa ce scandalul a ajuns in atenția tuturor.


Ce parere ai despre aceasta stire?