Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Gem de gutui. Ce trebuie să adaugi ca să îți iasă perfect. Rețetă ca la bunica acasă

Publicat:

Cum se face gemul de gutui sau marmelada dulce și aromata pe care bunicile noastre pregateau la inceputul toamnei. Rețeta este simpla, gustoasa și ideala de a fi consumata impreuna cu un desert sau chiar cu o friptura. Gem de gutui. Ce trebuie sa adaugi ca sa iți iasa perfect Gemul de gutui, cunoscut și […] The post Gem de gutui. Ce trebuie sa adaugi ca sa iți iasa perfect. Rețeta ca la bunica acasa appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce sa adaugi la final in mancarea de urzici. Ingredientul care o face fina și gustoasa, va ieși ca la bunica acasa

20:40, 24.03.2024 - Daca vrei sa o transformi intr-un deliciu ce iți va incanta familia și musafirii, trebuie doar sa adaugi un ingredient, la final, in mancarea de urzici. Acesta o face fina și gustoasa, exact ca la bunica acasa. Un alt vestitor al primaverii Nu doar ghioceii sunt vestitorii primaverii! Pe tarabele piețelor…

Sarmale de post ca la bunica acasa. Nu sunt facute cu ciuperci, ingredientele care ii dau o aroma speciala

11:10, 20.03.2024 - Bucatarul Ovidiu din Bacau – sau Barbosu, așa cum mai este cunoscut in mediul online – a dezvaluit cum prepara sarmale de post ca pe vremea bunicilor, fara ciuperci sau griș. Care sunt alimentele și ierburile aromatice de care ai nevoie și cum sa gatești preparatul pentru a ieși savuros. Sarmale de…

Ce sunt ouale posate si cum se prepara

09:06, 01.03.2024 - Ouale sunt alimentul important de care organismul are nevoie, deoarece ajuta la funcționarea in mod optim a sistemului nervos și a creierului. Sunt consumate adesea la micul dejun și, datorita varietații lor, in multe alte rețete culinare. Mai jos iți spunem și cum sa faci acasa oua poșate.Oua poșate…

Rețeta de sorbet de capsuni cu busuioc. Desertul simplu și rapid, perfect pentru Valentine's Day

19:30, 08.02.2024 - Daca ești in cautarea unui deSert simplu și rapid cu care sa ii dai pe spate pe cei dragi de Valentine's Day, noi iți propunem rețeta de sorbet de capsuni cu busuioc. Iata cum se prepara acest desert rapid și ieftin pe care il poți prepara alaturi de persoana iubita!

Rețeta de prajitura cu branza și afine. Desertul rapid și ieftin perfect pentru orice sezon

19:51, 31.01.2024 - Daca ești in cautarea unui desert simplu și rapid cu care sa ii dai pe spate pe cei dragi in aceasta perioada in care ne aflam, noi iți propunem rețeta de prajitura cu branza și afine. Iata cum se prepara acest desert rapid și ieftin pe care il poți prepara alaturi de cei mici!

Reteța de somon cu susan. Preparatul este gustos și perfect pentru intreaga familie

08:46, 22.01.2024 - Peștele nu poate lipsi de pe mesele romanilor și este delicios. El se poate combina cu mai multe alimente pentru o cina delicioasa in familie. In acest fel, veți avea parte de multe beneficii pentru sanatate datorita acizilor grași care se regasesc in aliment.

Rețeta de negresa cu ciocolata ca la bunica acasa. Un desert care iți va aminti de copilarie

11:45, 16.01.2024 - Daca nu ai idee cu ce desert sa ii mai surprinzi pe cei dragi, noi iți propunem sa incerci aceasta rețeta de negresa cu ciocolata. Daca respecți modul de preparare, iți va ieși un desert spectaculos, care iți va aminti de copilarie.


Ce parere ai despre aceasta stire?