Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

GastroArt: Pui cu mazare vero (reteta interbelica)

Publicat:

Puiul curatat si spalat se taie in bucati potrivite ca 6 8 bucati. Se infierbanta o lingura de unt in care se pun sa traga bucatelele de pui. Nu trebue rumenite, ci frumos galbenite pe toate partile.Se adauga un praf de faina si cand aceasta e putin ingalbenita se pun 2 linguri de apa sau zeama in care au fiert labele si capetele si mazarea boabe. Se lasa sa fiarba inabusit, la foc potrivit.Cand mazarea e pe jumatate fiarta, se pun sare si putin zahar. Daca zeama scade, se mai adauga zeama de ca ...

Citeste articolul mai departe pe ziuaconstanta.ro…  

Sursa articol: ziuaconstanta.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rețete de ”furnici in copac” – cum se prepara

12:00, 21.04.2024 - ”Furnici in copac” este un preparat tradițional chinezesc - Ma Yi Shang Shu - care a devenit foarte apreciat și pe plaiurile mioritice și este indragit de copii și adulți deopotriva. Preparatul poate fi facut dupa rețeta originala sau poate fi adaptat dupa propriile preferințe. Descopera, așadar, idei…

Ghisman. Rețeta de placinta dobrogeana cu iaurt. Desert foarte popular, care se prepara din ingrediente simple

18:00, 02.04.2024 - Se spune ca acest desert se prepara in ritul paparudelor, divinitați invocate pentru a aduce ploaia. La origini, rețeta se prepara cu corasla, primul lapte de vaca, muls imediat dupa fatare. Aceste este un lapte foarte gras, care prin fierbere se coaguleaza in mici bulgarași. Dar cum corasla nu este…

Romania traiește pe imprumut! Cat datoreaza fiecare roman

14:06, 02.04.2024 - Guvernul Romaniei se va imprumuta 7 miliarde de lei, bani pe care ii va folosi la plata pensiilor, a dobanzilor și a majorarilor salariale! Vezi cat va plati fiecare roman doar pentru luna aprilie! Romania se pare ca a ajuns sa traiasca din imprumut! Cel puțin așa spun datele oficiale, care arata ca…

Cat costa un borcan de zacusca facut de Gabriela Cristea. Vedeta mai vinde dulceața de portocale și cozonaci

11:16, 21.03.2024 - Cunoscuta prezentatoare de televiziune Gabriela Cristea și-a transformat pasiunea pentru gatit intr-o afacere de succes. Dupa ce a descoperit placerea de a pregati in bucatarie rețete tradiționale și delicioase, Gabriela Cristea a facut primii pași in a-și impartași talentul culinar cu fanii sai de…

Cat costa un borcan de zacusca facut de Gabriela Cristea. Vedeta mai vinde dulceața de portocale și cozonaci

14:50, 20.03.2024 - Cunoscuta prezentatoare de televiziune Gabriela Cristea și-a transformat pasiunea pentru gatit intr-o afacere de succes. Dupa ce a descoperit placerea de a pregati in bucatarie rețete tradiționale și delicioase, Gabriela Cristea a facut primii pași in a-și impartași talentul culinar cu fanii sai de…

O rețeta inedita. Cum se face omleta in borcan - VIDEO

23:55, 28.02.2024 - Se pun intr-un borcan cate doua oua. Se adauga sare și piper. Dupa aceea se pun bucațelele de cașcaval și de bacon sau șunca presata. Se pune capacul borcanul și se amesteca bine. Se pune o oala plina cu apa la fier și de adauga borcanele cu omleta in apa și se lasa la fier, la foc mic, tip de 35 de…

Cum prepari celebrii mucenici muntenești? Rețeta delicioasa a lui Catalin Scarlatescu: aroma de care te vei indragosti

17:51, 27.02.2024 - Ingrediente mucenici muntenești a la chef ScarlatescuPentru aluatul de mucenici muntenești500 de grame de faina50 de grame de drojdie200 de ml de apa calduta100 ml de uleisarezahar vanilatPentru zeama mucenicilor2-3 litri de apa350 de grame de zahar800 de grame de nuca macinata1 lingurita de scortisoaracoaja…

Cum prepari celebrii mucenici muntenești? Rețeta delicioasa a lui Catalin Scarlatescu: aroma de care te vei indragosti

10:11, 27.02.2024 - Ingrediente mucenici muntenești a la chef ScarlatescuPentru aluatul de mucenici muntenești500 de grame de faina50 de grame de drojdie200 de ml de apa calduta100 ml de uleisarezahar vanilatPentru zeama mucenicilor2-3 litri de apa350 de grame de zahar800 de grame de nuca macinata1 lingurita de scortisoaracoaja…


Ce parere ai despre aceasta stire?