Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Gala Premiilor UNITER, între trecut și viitor: Conceptul artistic îi aparține regizorului Radu Afrim

Publicat:

In anul 2010 catalogul Galei Premiilor UNITER se deschidea cu urmatorul mesaj, aproape premonitoriu, al președintelui UNITER, Ion Caramitru: „(…) Suntem o lume unde excepția de la regula are parfum revoluționar. Sunt convins ca schimbarile in bine au loc in laboratorul experiențelor artistice. Un mare scriitor roman Marin Sorescu, spunea ca un poet genial poate descoperi numai prin intuiție poetica o noua stea, care, mai apoi, sa fie confirmata de savanți prin calcule de parametri. Așa și lumea noastra: fara risc și fara nebunie, nimic nu se așaza. Nimic nu lasa urme. Nimic nu se intampla. UNITER

Citeste articolul mai departe pe bistriteanu.ro…  

Sursa articol: bistriteanu.ro


Stiri pe aceeasi tema

Claudiu Teohari (Teo) este prezentatorul Galei Premiilor Gopo 2024. Cine sunt vedetele așteptate pe covorul roșu

17:50, 25.04.2024 - București, 25 aprilie, 2024. Gala Premiilor Gopo, cel mai important eveniment dedicat cinematografiei din Romania, se intoarce la cea de-a 18-a ediție in sala Ion Caramitru a Teatrului Național ,,I. L. Caragiale” din București. Evenimentul organizat pe 29 aprilie va fi prezentat in premiera de actorul…

Unirea Ungheni, un nou pas de 3 puncte catre barajul pentru Liga a II-a!

02:06, 07.04.2024 - Unirea Ungheni a invins sambata, 6 aprilie, in deplasare, cu scorul de 2-0 (0-0) formația CSU Alba Iulia, in etapa a 2-a a play-off-ului Seriei 9 a Ligii a III-a de fotbal. Golurile echipei pregatita de fostul internațional roman Florentin Petre au fost reușite de Fulop (63) și Horșia (66 – penalty).…

O incursiune in lumea Amintirilor din copilarie

08:05, 04.04.2024 - La Sala Atelier a Teatrului Național „I.L. Caragiale” din București, incepand din data de 6 aprilie 2024, puteți vedea un nou spectacol: Amintiri din copilarie  Continue reading O incursiune in lumea Amintirilor din copilarie at Tabu.

Primaria Cluj-Napoca va conserva zidul roman din centrul orașului. Boc: ''Dorim sa gasim o solutie de a proteja in maniera deschisa''

14:15, 18.03.2024 - Primarul din Cluj-Napoca, Emil Boc, a anuntat ca municipalitatea va conserva zidul de incinta al orasului roman Napoca descoperit de arheologi in timpul lucrarilor de revitalizare a Parcului ”I.L. Caragiale”. 

Ministrul Culturii, in vizita la zidul roman descoperit la Cluj-Napoca: Raluca Turcan: „Ma bucur ca administrația a hotarat sa puna in valoare aceasta descoperire de excepție”

12:35, 17.03.2024 - Raluca Turcan, ministrul Culturii, a vizitat șantierul Parcului I.L. Caragiale din centrul municipiului Cluj-Napoca, pentru a vedea bucațile de zid roman descoperite odata cu lucrarile de modernizare a zonei verzi.

Zidul cetații Clujului, descoperit pe șantierul din Parcul I.L.Caragiale. Managerul Muzeului Național de Istorie a Transilvaniei: „Niciodata nu a fost dezvelit ca acum”

15:16, 12.03.2024 - Un zid roman a fost descoperit pe șantierul Parcului I.L. Caragiale din centrul Clujului. Potrivit Muzeului Național de Istorie a Transilvaniei, acest zid face parte din zidul cetații Clujului din partea de nord.


Ce parere ai despre aceasta stire?