Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Gabriela Cristea, în cel mai transparent costum. Prezentatoarea a uitat de inhibiții și a uimit pe toată lumea: ”Mă ocup de mine” / VIDEO

Publicat:

Asta da fotografie! a facut deliciul tuturor dupa ce a aparut pe internet in cel mai transparent costum. Prezentatoarea TV a uitat de inhibiții și astfel, laudandu-se cu trupul sau, a uimit pe toata lumea.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Imagini de colecție cu Simona Gherghe de la inceputul carierei in televiziune. Prezentatoarea a uimit pe toata lumea

15:40, 17.04.2024 - Simona Gherghe a sarbatorit 22 de ani de televiziune printr-o postare inedita pe rețelele de socializare. Iata cum arata prezentatoarea TV la primele ei jurnale de știri! Telespectatorii au ramas impresionați.

Gabriela Cristea, despre momentul cand fiica ei a fost abuzata emoțional de o educatoare: „Nu am vorbit niciodata despre asta”

13:55, 11.04.2024 - Gabriela Cristea a povestit in detaliu despre perioada in care Iris, fiica ei cea mica, a fost „abuzata emoțional” de educatoare. Prezentatoarea TV observase ca fata ei și a lui Tavi Clonda devenise introvertita și nu știau ce se intampla cu ea. Iata ce dezvaluiri a facut!

Cum a reacționat Gabriela Cristea, dupa ce i s-a spus ca i-ar putea fi mama soțului ei, Tavi Clonda. Prezentatoarea TV a rabufnit!

14:36, 29.03.2024 - Gabriela Cristea nu s-a mai abținut și a rabufnit in mediul online, dupa ce mai mulți oameni au criticat diferența de varsta dintre ea și soțul ei, Tavi Clonda. Iata cum le-a inchis gura rautacioșilor!

Un consilier PNL a uitat sa inchida camera in timpul unei ședințe pe Zoom și a fost vazut de toata lumea, live, pe WC

12:45, 29.03.2024 - Adrian Codreanu, consilier local al Primariei Brasov din partea PNL, a participat la o ședința online pe platforma Zoom și a avut nevoie la toaleta. A uitat insa sa-și inchida camera și a putut fi urmarit de colegii sai, dar și de cetațenii care urmareau live pagina oficiala de Facebook a primariei,…

Cat cere Gabriela Cristea pentru un borcan de zacusca gatita dupa rețeta ei. Ce alte produse mai vinde prezentatoarea TV

15:20, 21.03.2024 - Gabriela Cristea a adaugat noi produse in magazinul ei online unde vinde preparate gatite dupa rețelele ei celebre. Iata ce sume trebuie sa scoata din buzunar cei care vor sa guste o zacusca „ca la mama acasa” sau o dulceața speciala.

Gabriela Cristea și-a sarbatorit fiica! Micuța Iris a implinit 5 ani! Ce surprize i-a pregatit prezentatoarea TV / FOTO

14:05, 17.03.2024 - Zi de sarbatoare in familia gabrielei Cristea! Celebra prezentatoare TV i-a organizat o petrecere de basm fetiței sale! Iris a implinit varsta de 5 ani și a fost inconjurata de prietenii și familia ei. Gabriela Cristea a pregatit o mulțime de surprize pentru Iris!

Ce face Gabriela Cristea cu placinta de iaurt dupa ce o pregatește. Secretul pe care il vei folosi și tu

15:56, 08.03.2024 - Gabriela Cristea este una dintre cele mai apreciate prezentatoare tv din țara. Deși are un program destul de incarcat, vedeta iși gatește timp sa gateasca pentru familia ei. Recent, pe contul sau de Facebook, aceasta le-a dezvaluit fanilor cum prepara placinta de iaurt. Prezentatoarea de la Antena Stars…

Fiica Elei Craciun a implinit 12 ani și și-a uimit parinții cu cerințele sale pentru petrecerea aniversara. „Acesta a fost primul semnal de alarma”

17:45, 05.02.2024 - Fiica Elei Craciun a implinit 12 ani și a avut o cerere mai puțin obișnita, pentru parintii ei. Prezentatoarea TV a organizat pentru fiica sa o petrecere, complet diferita de toate aniversarile Alesiei de pana acum, care, de aceasta data, cu ocazia implinirii varstei de 12 ani, a avut parte de o zi…


Ce parere ai despre aceasta stire?