Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Gabriela Cristea, in vizita la viitorii socri. Tavi Clonda si-a dus iubita la parinti!

Publicat:

si au mai facut un pas important in relatia lor si totul devine din ce in ce mai serios.

Prezentatoarea TV i-a cunoscut zilele trecute pe parintii iubitului ei, dupa o vizita pe care au facut-o impreuna la Brasov, orasul din care provine artistul. Se iubesc de doua luni si sunt nedespartiti, atat acasa cat si la serviciu, si au trecut cu bine peste toate micile probleme care au aparut recent intre ei, din cauza barfelor legate de trecutul cantaretului.

Recent, Gabi si Tavi au trecut la un alt nivel in relatia pe care o au. Gabriela i-a cunoscut

Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Gabriela Cristea, despre momentul cand fiica ei a fost abuzata emoțional de o educatoare: „Nu am vorbit niciodata despre asta”

13:55, 11.04.2024 - Gabriela Cristea a povestit in detaliu despre perioada in care Iris, fiica ei cea mica, a fost „abuzata emoțional” de educatoare. Prezentatoarea TV observase ca fata ei și a lui Tavi Clonda devenise introvertita și nu știau ce se intampla cu ea. Iata ce dezvaluiri a facut!

Gabriela Cristea, revoltata dupa ce a aflat ce i-a facut educatoarea fiicei sale la gradinița: „Nu știam de ce un copil vesel devenise introvertit”

15:40, 09.04.2024 - Gabriela Cristea a povestit recent prin ce abuz emoțional a trecut fiica ei cea mica, Iris, la gradinița. Educatoarea a avut un comportament neadecvat fața de micuța, iar prezentatoarea TV a aflat dupa mult timp despre situație.Pe rețelele de socializare, Gabriela Cristea a dezvaluit recent ca fiica…

Star Matinal. Gabriela Cristea și Tavi Clonda, secretele casniciei. Cele mai importante aspecte din povestea lor de dragoste: „E o chestiune de...” / VIDEO

10:55, 05.04.2024 - Gabriela Cristea și Tavi Clonda au dezvaluit care sunt secretele casniciei lor. Iata care sunt cele mai importante aspecte atunci cand vine vorba de povestea lor de dragoste. Prezentatoarea și soțul ei sunt de nedesparțit, iar impreuna se bucura de o familie fericita.

Cum a reacționat Gabriela Cristea, dupa ce i s-a spus ca i-ar putea fi mama soțului ei, Tavi Clonda. Prezentatoarea TV a rabufnit!

14:36, 29.03.2024 - Gabriela Cristea nu s-a mai abținut și a rabufnit in mediul online, dupa ce mai mulți oameni au criticat diferența de varsta dintre ea și soțul ei, Tavi Clonda. Iata cum le-a inchis gura rautacioșilor!

Gabriela Cristea și-a dat soțul de gol. Ce obicei are Tavi Clonda. „Am inceput sa descopar lucruri. Am tot incercat sa remediez situația”

13:36, 27.02.2024 - Gabriela Cristea și Tavi Clonda s-au casatorit in 2015 și au impreuna doua fete. Cei doi au acum familia pe care și-au dorit-o și o casnicie solida. Prezentatoarea TV a marturisit ca, dupa ce relația ei cu artistul a devenit mai serioasa, a descoperit cateva lucruri la el care nu ii erau pe plac. Vedeta…

Iubita lui Marius Elisei, primele declarații dupa ce s-a zis ca s-au desparțit: „Preferam sa avem o viața mai discreta, fiecare iși vede de treaba lui”

13:40, 15.02.2024 - Marius Elisei și iubita lui, Gabriela Elena Bacinica, nu au mai aparut de ceva vreme impreuna astfel ca s-a speculat ca nu mai formeaza un cuplu. Pentru emisiunea „Xtra Night Show” de la Antena Stars, ea a rupt tacerea și a explicat in ce stadiu e relația lor. La inceputul lunii septembrie 2023, Marius…

Gabriela Cristea a plecat de acasa fara soțul ei. Anunțul facut de prezentatoarea TV. „Un nou inceput”

15:40, 07.02.2024 - Gabriela Cristea și Tavi Clonda formeaza unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Au impreuna doua fete și o casnicie așa cum și-au dorit. Prezentatoarea TV și-a surprins fanii de pe contul de socializare cu o veste neașteptata.„V-am zis ca astazi am treaba și este ora mesei, mergem sa mancam,…

Teo Trandafir, detalii neștiute despre cele doua divorțuri din viața ei. „A fost cumplit. Prietenii au facut cerc in jurul meu și m-au scos din casa”

11:00, 02.02.2024 - Teo Trandafir, in varsta de 55 de ani, este una dintre cele mai iubite și apreciate prezentatoare TV. Recent, aceasta a vorbit despre cum au schmbat-o cele doua divorturi prin care a trecut și recunoaște ca a avut nevoie de ajutorul specialistului.Primul soț al prezentatoarei TV a fost pilotul Alexandru…


Ce parere ai despre aceasta stire?