Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

G7 spune că atacurile ruse asupra infrastructurii energetice din Ucraina sunt „crime de război”

Publicat:

Germania, care asigura presedintia G7, a calificat marti drept „crime de razboi” distrugerile „sistematice” de infrastructuri energetice comise de Rusia in Ucraina si a indemnat ca acestea sa nu ramana nepedepsite, informeaza AFP.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

LIVE TEXT - Razboi in Ucraina: Atacurile nocturne rusești continua sa loveasca infrastructura Ucrainei

08:05, 08.04.2024 - Atacurile nocturne rusești continua pe masura ce Ucraina ramane fara muniție și sisteme antiaeriene.Unitațile de aparare aeriana ucrainene au distrus 17 dintre cele 24 de drone de tip Shahed pe care Rusia le-a lansat peste noapte, precum și o racheta de croaziera ghidata Kh-59, a informat Forțele Aeriene…

Razboi in Ucraina, ziua 775. Soldații ucraineni acuza Rusia ca a folosit ilegal gaze chimice in atacurile asupra lor

00:10, 08.04.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 775. Soldații ucraineni descriu atacuri ilegale cu gaze „aproape zilnic”, in timp ce invadatorii ruși incearca sa-i disloce de pe pozițiile pe care sunt, potrivit The Guardian.

Atac masiv al Rusiei cu rachete și drone asupra infrastructurii energetice din Ucraina. Armata rusa inainteaza spre est

09:45, 29.03.2024 - Rusia a lansat in cursul noptii un puternic atac aerian asupra instalatiilor energetice din Ucraina, folosind diferite tipuri de rachete si drone de atac, relateaza Ukrainskaia Pravda, preluata de News.ro.

Surse. SUA au indemnat Ucraina sa nu mai atace infrastructuri energetice din Rusia

12:35, 22.03.2024 - Statele Unite au indemnat Ucraina sa inceteze atacurile asupra infrastructurii energetice ruse, avertizand ca atacurile cu drone risca sa provoace represalii si cresterea pretului petrolului la nivel global, dezvaluie Financial Times, citand persoane familiarizate cu acest subiect.

Razboi in Ucraina, ziua 749. Vladimir Putin acuza Ucraina ca a intensificat atacurile pentru ca se apropie alegerile prezidentiale in Rusia

14:26, 13.03.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 749. Vladimir Putin, presedintele Rusiei, a acuzat Ucraina ca a intensificat atacurile asupra teritoriului rus, in ultima perioada, pentru ca se apropie alegerile prezidentiale in Rusia.

Razboi in Ucraina, ziua 740. Moscova acuza Germania ca pregatește un razboi cu Rusia

17:11, 04.03.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 740. In discursul sau de duminica seara, președintele Volodimir Zelenski a afirmat ca e nevoie de voința politica din partea Europei și a SUA pentru a asigura proviziile militare pentru Ucraina.

Germania acuza Rusia de declanșarea unui razboi informațional pe scara mare

23:06, 03.03.2024 - Duminica, ministrul german al apararii a declarat ca Rusia desfașoara "un razboi informațional" menit sa creeze diviziuni in Germania, aceasta fiind prima sa reacție dupa publicarea in Rusia a inregistrarii audio a unei intalniri la care au participat inalți oficiali militari germani. Presa rusa…

Ucraina pare ca a gasit 'calcaiul lui Ahile' al Rusiei: zona in care se planifica atacurile

18:05, 27.01.2024 - Razboiul dintre Rusia și Ucraina se transforma intr-unul de uzura, dar un element ar putea duce la slabirea puternica a Rusiei. Tacticienii ucraineni considera ca Rusia are ”calcaiul lui Ahile” in zona industriei energetice, tocmai de aceea Ucraina planifica atacuri masive.Acest "punct slab", sau…


Ce parere ai despre aceasta stire?