Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

G20 pregătește investiții importante în economie

Publicat:

De asemenea, potrivit informatiilor, presedintele rus, , a propus liderilor G20 sa se gandeasca la crearea unui fond de sprijinire a tarilor puternic afectate de coronavirus. Știrea a fost transmisa de RRA .

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Compania care va face investiții importante in Romania. Vor fi deschise 35 de magazine

15:56, 11.04.2024 - O companie va face investiții importante in Romania. Vor fi deschise 35 de magazine! In anul 2024, compania a investit peste 11 milioane de euro in țara noastra, iar acum urmeaza sa investeasca din nou. Iata despre ce firma din Romania este vorba, dar și ce schimbari va aduce!

Vladimir Putin pregatește ceva major: Rusia intensifica activitatea pe un poligon pentru teste nucleare

23:55, 08.04.2024 - Un expert japonez specializat in problemele armatei ruse a estimat ca intensificarea lucrarilor de construcții pe un poligon folosit pentru teste nucleare din nordul Rusiei, observata inca din anul trecut, crește probabilitatea unui nou test nuclear din partea Moscovei.

Contracte de finanțare prin Programul “Anghel Saligny” pentru doua localitați din Teleorman

15:21, 19.03.2024 - Economie Contracte de finanțare prin Programul “Anghel Saligny” pentru doua localitați din Teleorman martie 19, 2024 15:18 Ministrul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice și Administrației, Adrian-Ioan Veștea a semnat, astazi, 65 de noi contracte de finanțare prin Programul Național de Investiții “Anghel…

Serviciile germane de informații anunta ca, dupa alegeri, Vladimir Putin se pregatește de razboi cu NATO

12:46, 18.03.2024 - Rusia se pregatește pentru un conflict pe scara larga cu Occidentul, in condițiile in care prezența lui Vladimir Putin in fruntea țarii este "legitimata" printr-un vot masiv in care nu a avut, practic, contracandidat.

Nu exista niciun semn ca Rusia se pregateste sa foloseasca arma nucleara in Ucraina, asigura Casa Alba

09:16, 14.03.2024 - Statele Unite nu au vazut niciun semn care sa indice ca Rusia se pregateste sa foloseasca o arma nucleara in Ucraina, a dat asigurari miercuri Casa Alba, ca reactie la afirmatiile facute de Vladimir Putin, relateaza AFP.

Rusia se pregateste pentru un conflict de lunga durata cu Occidentul, avertizeaza premierul Finlandei

16:50, 13.03.2024 - Premierul finlandez Petteri Orpo a declarat miercuri ca Rusia se pregateste pentru un "lung conflict cu Occidentul" si a cerut sporirea cheltuielilor militare si mai multa coordonare in domeniul apararii europene, relateaza Reuters, potrivit news.ro Presedintele rus Vladimir Putin a declarat, intr-un…

Reuters: Putin pregatește o remaniere guvernamentala incepand cu luna mai

17:55, 12.03.2024 - Unele cercuri cu acces la putere in Rusia se așteapta ca Vladimir Putin sa efectueze o remaniere guvernamentala dupa oficializarea „victoriei” sale in așa-zisele alegeri prezidențiale programate pentru 15-17 martie in Rusia.

Investiții importante pentru Chibed. Condiții la nivelul unui orașel

16:05, 28.01.2024 - Comuna Chibed a fost inființata in anul 2003, dupa ce satul s-a desprins de Ghindari in urma unui referendum organizat in anul 2002. Chibedul, situat la aproximativ 10 km de Sovata, iși sarbatorește Zilele Comunei, in fiecare an, in ultimul weekend din luna august. In cadrul evenimentul, sunt organizate…


Ce parere ai despre aceasta stire?