Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Furtunile lovesc România. Vremea rea a făcut ravagii. Video

Publicat:

Furtuna a facut ravagii in , zeci de acoperișuri au fost luate de vant, iar mai mulți copaci au fost smulși din radacini. Din fercire nu au existat persoane ranite, insa pagubele materiale sunt insemnate. The post Furtunile lovesc Romania. Vremea rea a facut ravagii. Video appeared first on Renasterea banateana .

Citeste articolul mai departe pe renasterea.ro…  

Sursa articol: renasterea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vremea rea a facut ravagii in Romania: copaci doborați, avarii la energia electrica și stalpi cazuți pe carosabil

14:25, 02.04.2024 - In cursul acestei zile ANM a emis mai multe avertizpri meteorologice in aproape toata țara. Din pacate, vremea rea a facut ravagii in Romania, iar ca urmare a vantului puternic au fost copaci doborați, avarii la energia electrica și stalpi cazuți pe carosabil. Cod portocaliu de intensificari susținute…

Prognoza meteo 2 aprilie 2024. Cum e vremea in Romania și care sunt previziunile ANM pentru astazi

22:20, 01.04.2024 - Meteorologii au anunțat cum va fi vremea marți, 2 aprilie 2024. Valorile termice diurne sunt in scadere, dar se mențin peste noramalul perioadei, iar vantul va avea intensificari pe intreg teritoriul țarii. Afla de pe a1.ro cum va fi azi vremea in București și in restul Romaniei.

Vremea se schimba radical: revin ninsorile peste Romania, in multe zone va fi ger

12:20, 18.03.2024 - Specialiștii de la Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) anunța o schimbare brusca a vremii. Temperaturile vor fi in scadere in toata țara, iar in Moldova și Transilvania vom avea ninsori consistente. De asemenea, in restul țarii vom avea ploi și o vreme geroasa. Incepand de luni, temperaturile…

Prognoza meteo pe 4 saptamani: ploile lovesc Romania. Cat mai ține vremea neobișnuit de calda

09:40, 09.02.2024 - Vremea neobișnuita continua sa ne suprinda. Meteorologii anunța temperaturi peste cele specifice perioadei pana aproape de jumatatea lunii martie, in toata tara, conform prognozei pe urmatoarele patru saptamani.

Vremea o ia razna: se face tot mai cald. Zonele in care lovesc ploile, unde vin precipitații mixte

07:36, 08.02.2024 - Vremea bate record dupa record. Meteorologii anunța temperaturi neobișnuit de ridicate și in urmatoarele zile, aduse de valul de aer tropical care a lovit Romania. In regiunile nordice și nord-vestice va ploua, iar la munte sunt anunțate precipitații mixte.

Temperaturi anormale in Romania! Cum va fi vremea in urmatoarele 4 saptamani ptrivit ANM

16:55, 06.02.2024 - ANM avertizeaza cu privire la temperaturile neobișnuit de ridicate in Romania. Potrivit meteorologilor, se anticipeaza ca in urmatoarele doua saptamani vor fi inregistrate valori termice peste medie pentru aceasta perioada, dar insoțite de precipitații excesive pe tot parcursul intervalului prognozat.

Furtuna Isha face ravagii in Romania. Zonele in care ninge viscolit, cum va fi vremea in Capitala

08:35, 27.01.2024 - Ninsorile se intorc in forța. Meteorologii anunța vreme de iarna in jumatate de țara, dupa ce furtuna Isha care a lovit nordul Europei a ajuns și in Romania. In Maramures, Transilvania, Moldova si Dobrogea vor predomina ninsorile, in timp ce in celelalte regiuni vor fi precipitatii mixte.

Vine prapadul in Romania, furtuna Isha a ajuns in țara. Vremea se schimba radical, va fi viscol in multe zone

13:00, 26.01.2024 - In ultimele 24 de ore au avut loc schimbari importante ale vremii, iar la aceasta ora meteorologii trag un semnal de alarma, anunțand ca vine prapadul in Romania. Conform ANM, furtuna Isha a ajuns in țara, iar vremea se schimba radical, anunandu-se viscol in multe zone. Europa este sub cod de vijelii,…


Ce parere ai despre aceasta stire?