Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fructul oprit sezonul 2 episodul 13. Ioan, către Magda: „Mamă, iubirea vieții tale este un om de nimic!”

Publicat:

Cel de-al doilea sezon „Fructul oprit” continua, in aceasta seara, de la ora 20.00, cu marturisiri importante care vor schimba radical universul tuturor, momente emoționante și suspans, și va aduce in fața...

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Seria In spatele Camerei 609, episodul 10, sezonul 2. Anca Androne: „Te putea mușca, in orice moment, orice animal veninos!”

23:05, 22.03.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lasa-ma, imi place! Camera 609. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale In spatele Camerei 609 in AntenaPLAY!

Seria Lia - Tot ce nu se vede, episodul 9 din sezonul 3. Roxana Vaduva: „Am intarziat la prima intalnire cu iubitul meu!”

23:00, 14.03.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lia - Soția soțului meu. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale Lia - Tot ce nu se vede in AntenaPLAY!

Seria In spatele Camerei 609, episodul 6, sezonul 2. Ștefana Ionescu-Darzeu: „Mi-e greu sa le dau palme colegilor mei!”

00:05, 24.02.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lasa-ma, imi place! Camera 609. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale In spatele Camerei 609 in AntenaPLAY!

Mireasa sezonul 9, 15 februarie 2024. Valentin a primit un mesaj de la fosta iubita, despre care spunea ca e ”iubirea vieții lui”

17:05, 15.02.2024 - Valentin a primit un bilețel de la fosta iubita, cea despre care spunea ca o ”iubește” in clipul de prezentare.  ”La mulți ani, viața mea. Sa fii fericiti”, i-a scris fosta partenera.

Podcastul lui Ionuț Vulpescu - invitata, Manuela Harabor (sezonul 3, episodul 22)

11:55, 12.02.2024 - Nu exista spectator care sa nu fi fost indragostit de chipul și privirea Siminei din Padureanca, o capodopera a cinematografiei romanești. Nu se știa pe atunci ca Manuela Harabor invațase de la Adrian Pintea tacerea, care face, in actul teatral, uneori mai mult decat un gest.

Seria Lia - Tot ce nu se vede, episodul 2 din sezonul 3. Ștean Floroaica mai sincer ca oricand in culisele serialulu

23:05, 25.01.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lia - Soția soțului meu. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale Lia - Tot ce nu se vede in AntenaPLAY!

Seria Lia - Tot ce nu se vede, episodul 1 din sezonul 3. Oana Zara mai sincera ca oricand in culisele serialului

23:01, 18.01.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lia - Soția soțului meu. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale Lia - Tot ce nu se vede in AntenaPLAY!

Mesaje suspecte postate din contul Arhiepiscopiei Tomisului pe Facebook. Reactia oficiala a Arhiepiscopiei

21:26, 12.01.2024 - Mai multe mesaje suspecte au fost postate din contul Arhiepiscopiei Tomisului pe alte pagini de Facebook."Buna dimineata iubirea vietii tale ce mai face iubirea vietii tale te pup si eu dulce sa stii si sa ai o seara linistita cu mult soare in inima te ador te iubesc si mi e foarte tare mi e foarte…


Ce parere ai despre aceasta stire?