Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fructele exotice au devenit mai accesibile. În pieţe, citricele s-au ieftinit cu 30-50 la sută

Publicat:

Fructele exotice au devenit mai accesibile, odata cu inceperea sezonului. In piete, citricele s-au ieftinit cu 30 sau chiar 50 la suta. Totusi, comerciantii nu se prea lauda cu mari vanzari, de vina fiind veniturile reduse ale majoritatii cumparatorilor.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Cand vor aparea cireșele romanești in piețe. La ce preț se vor vinde

08:20, 11.04.2024 - Ciresele sunt unele dintre cele mai delicioase fructe care contin vitamine, minerale si antioxidanti. Conform pomicultorului Marius Roman, intemeietorul Pepinierelor Roman, primele astfel de fructe romanești ar urma sa apara pe tarabe la finele lunii mai, conform Agrointel.

Oamenii care traiesc in orașe iși pierd incet-incet capacitatea de a digera fructele și legumele

17:45, 24.03.2024 - Oamenii care traiesc in orașe iși pierd treptat capacitatea de a digera fructele și legumele, reiese dintr-un nou studiu. Acest lucru este cauzat de lipsa de fibre din dietele occidentale industrializate.

București, in topul celor mai accesibile piețe rezidențiale din Europa

12:55, 18.03.2024 - București este printre orașele europene cu cele mai scazute prețuri ale locuințelor și cu cele mai ridicate niveluri ale accesibilitații achiziționarii acestora, dupa cum arata datele companiei de consultanța imobiliara Cushman & Wakefield Echinox.

Roșiile romanești au ajuns sa coste peste 35 de lei kilogramul la tarabele din piețe! Prețuri de 5 ori mai mari decat importurile

11:50, 09.03.2024 - Legumele romanești costa de cinci ori mai mult decat cele din import. De exemplu, un kilogram de roșii din Turcia sau Grecia costa in jur de 7 lei in marile magazine.Oamenii spun ca ar manca roșii produse de țaranii romani, dar prețul ii face sa renunțe. Mai mult decat atat, o mare parte dintre semințele…

Medicamentele pentru epilepsie, tot mai greu accesibile pentru bolnavi. Medic: „Pacienții se duc sa-și caute leac prin țarile vecine”.

09:45, 20.02.2024 - Bolnavii diagnosticați cu epilepsie iși gasesc tot mai greu medicamentele necesare. Medicația aferenta acestei afecțiuni lipsește din farmacii, iar pacienții sunt nevoiți sa le gaseasca pe cont propriu prin țarile din regiune.

Fructe și legume cu indice glicemic mare

16:40, 10.02.2024 - Fructele și legumele sunt totdeauna primele recomandate de nutriționiști cand vine vorba de o dieta echilibrata. Dar ar trebui sa știm inainte de toate ca, deși toate sunt bune, unele sunt mai bune decat altele sau, invers, unele sunt mai puțin recomandat

Top 10 alimente ideale pentru persoanele care vor sa se lase de fumat

10:35, 09.02.2024 -  Iata o lista a celor mai bune alimente pentru cei care se lasa de fumat:Fructe și legume proaspete: Acestea sunt pline de antioxidanți, vitamine și minerale care va pot ajuta sa va detoxifiați organismul și sa va intariți sistemul imunitar. Optați pentru fructe și legume colorate, cum ar fi capșunile,…

Graul din Europa s-a ieftinit pana la minime istorice pe burse

09:20, 09.02.2024 - Cotatiile futures la grau pe bursa Euronext au coborat joi la noi minime istorice, in contextul in care declinul fara oprire al preturilor la graul rusesc a intensificat ingrijorarile ca stocurile mari de grau european se vor confrunta cu o concurenta acerba pe pietele de export, transmite Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?