Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Frații Tate vor fi eliberați din închisoare și plasați în arest la domiciliu

Publicat:

Celebrii frați Tate vor fi eliberați in aceasta seara. Decizia definitiva a fost luata de Curtea de Apel București. Ei au petrecut ultimele 3 luni in arest pentru acuzații de trafic de persoane.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Eleva care l-a injunghiat pe pedagogul de la colegiul oradean „Traian Vuia”, plasata in arest la domiciliu

20:21, 07.03.2024 - Curtea de Apel Oradea a decis, joi dupa-amiaza, sa o elibereze de dupa gratii pe eleva de 16 ani, de la colegiul „Traian Vuia”, acuzata de tentativa de omor dupa ce l-a injunghiat pe un pedagog din cadrul școlii.

Tudor Duma, dealerul lui Vlad Pascu, ramane in arest preventiv

11:50, 27.02.2024 - Curtea de Apel București a admis contestația Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casație și Justiție, hotarand ca Tudor Duma, cunoscut sub numele de Maru, ramane in arest preventiv. Duma este cel care il aproviziona cu droguri pe șoferul drogat care a provocat accidentul mortal din 2 Mai.

O noua lovitura halucinanta in Dosarul 2 Mai: dealerul de droguri al lui Vlad Pascu ar putea scapa de arest

15:51, 24.02.2024 - Decizia magistraților va fi atacata la Curtea de Apel București de procurorii anti-mafia. Dealerul de droguri se afla in arest preventiv din luna septembrie a anului trecut, iar in decembrie a fost trimis in judecata de procurorii DIICOT. Hotararea instanței este una surprinzatoare pentru ca vine imediat…

Stelian Tocia a fost condamnat definitiv, in Bucuresti, la 8 ani si 6 luni de inchisoare cu executare!

16:10, 15.02.2024 - Curtea de Apel Bucuresti a mentinut masurile asiguratorii dispuse prin ordonanta nr. 212 P 2020 din data de 18.02.2021 a Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie Sectia Urmarire Penala asupra terenului intravilan in suprafata de 5 ha situat in comuna Corbu, jud. constanta, in valoare…

Omar Hayssam ramane in inchisoare dupa ce i-a fost respinsa definitiv cererea de eliberare conditionata

13:35, 16.01.2024 - Tribunalul Dambovita a respins definitiv cererea de eliberare conditionata din inchisoare depusa de sirianul Omar Hayssam, condamnat la aproape 24 de ani de inchisoare in urma contopirii pedepselor in trei dosare, inclusiv cel al rapirii a trei jurnalisti in Irak, relateaza Agerpres.Decizia tribunalului…

Polițiștul „Valu”, acuzat de furt, și fratele sau, eliberați din arest și obligați sa nu paraseasca locuința

16:20, 11.01.2024 - Curtea de Apel Oradea a decis, joi, sa-i elibereze „de indata” din arest pe polițistul oradean Valentin Potre, zis „Valu”, și pe fratele acestuia, Gabriel, cunoscut sub porecla „Belu”. Cei doi au fost trimiși dupa gratii pe 7 noiembrie 2023, sub acuzațiile de furt, șantaj și trafic de influența.

Tanarul care i-a dat Sharei supradoza de droguri, liberat din inchisoare. Matteo Leonardo va sta in arest la domiciliu

14:51, 02.01.2024 - Curtea de Apel Bacau a decis ca Matteo Gabor, tanarul din Neamt in casa caruia a murit de la o supradoza Shara Ionaschita, o fata de 16 ani, din Bucuresti, sa fie liberat din inchisoare.


Ce parere ai despre aceasta stire?