Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fratele Fănicăi, mesaj dur pentru Florin Salam, la 12 ani de la moartea surorii sale! ”Nu merge nici să-i aprindă o lumânare”

Publicat:

Pentru familia Fanicai, cea care a fost soția lui , astazi e o zi grea deoarece se implinesc 12 ani de la decesul ei. Fratele acesteia are un mesaj dur pentru manelist, acuzandu-l ca a uitat complet de mama copiilor sai.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Serghei Mizil, mesaj de adio pentru Costel Corduneanu. Interlopul a murit din cauza problemelor de sanatate: ”O zi trista pentru mine” / FOTO

01:25, 16.04.2024 - Moartea lui Costel Corduneanu a șocat pe toata lumea. Interlopul a murit in cursul zilei de luni, 15 aprilie 2024, din cauza problemelor cardiace cu carese confrunta. Serghei Mizil l-a cunoscut și aveau o relație apropiata, astfel ca a publicat un mesaj de adio in care regreta cele intamplate.

Mesaj fulger transmis de premierul Marcel Ciolacu dupa moartea fostului ministru Ilie Serbanescu

11:16, 08.04.2024 - Ilie Șerbanescu, fost ministru al Reformelor in guvernul Victor Ciorbea, a murit. „Ilie Serbanescu și-a dorit intotdeauna ceea ce a fost mai bine pentru țara”, scrie pe Facebook premierul Marcel Ciolacu.

Andreea Veneciuc, mesaj sfașietor la o luna de la moartea tatalui ei: ”Lumea mea s-a prabușit”

12:15, 19.03.2024 - Andreea Veneciuc trece prin momente grele, de cand tatal ei s-a stins din viața. Vedeta a transmis un mesaj emoționant, in ziua in care se implinește o luna de la moartea lui. Andreea Veneciuc este sfașiata de durere și incearca sa iși gaseasca auterea sa treaca peste aceasta incercare a vieții.

Donald Trump rupe tacerea dupa moartea lui Navalnii. Mesaj criptic pe propria rețea sociala

16:51, 19.02.2024 - Donald Trump, care a atras critici in calitate de președinte al SUA pentru laudele aduse liderului rus Vladimir Putin, a facut primul sau comentariu public despre moartea liderului opoziției ruse Aleksei Navalnii, luni, intr-o postare criptica pe rețeaua sociala Truth Social, conform Reuters.

Ce mesaj i-a transmis Volodimir Zelenski lui Vladimir Putin, dupa moartea lui Aleksei Navalnii: "Are doua optiuni!"

10:06, 18.02.2024 - La scurt timp dupa ce informația potrivit careia Alexei Navalnii a murit in spatele gratiilor a fost facuta publica, Volodimir Zelenski a avut un mesaj tranșant pentru Vladimir Putin. Ce i-a transmis președintele Ucrainei liderului rus.

Razboi in Ucraina, ziua 725. Volodimir Zelenski, mesaj pentru Vladimir Putin dupa moartea lui Navalnii: "Are doua optiuni!"

09:30, 18.02.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 725. Retragerea armatei ucrainene din orasul Avdiivka este dovada "costului inactiunii" Congresului american, care blocheaza un ajutor militar suplimentar de 60 miliarde de dolari Kievului, a denuntat Casa Alba.

Ultimul mesaj al lui Navalnii inainte de moartea sa in colonia penala de la Polul Nord

16:25, 16.02.2024 - Ultimul mesaj postat de la cel mai aprig opozant al lui Putin pe contul de Twitter a fost in ziua de 14 februarie, la ora 16.20. Atunci, Navalnii anunța ca urma sa fie mutat la izolare pentru urmatoarele 15 zile. Aceasta declarație contrazice informațiile oficiale ale Kremlinului legate de circumstanțele…

Roxana Dobre, mesaj dupa scandalul in care este implicat Florin Salam. Soția manelistului ii este alaturi: „Prin ce am trecut...” / FOTO

10:00, 27.01.2024 - Roxana Dobre a transmis un mesaj dupa scandalul in care este implicat Florin Salam. Soția manelistului ii este alaturi și nu considera ca partenerul ei de viața a greșit cu ceva. Iata ce a postat soția artistului pe rețelele de socializare!


Ce parere ai despre aceasta stire?