Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

(foto) „Și-au încercat norocul”: Electrocasnice, piese auto și un rucsac plin cu țigări nedeclarate, depistate la vamă

Publicat:

In urma acțiunilor intreprinse in ultimele 24 de ore, angajații au contracarat mai multe tentative de trafic ilicit de marfuri. Doua dintre acestea au fost prevenite de vameșii de la Leușeni. In baza analizei de risc, au fost depistate compresoare, electrocasnice, piese auto, dar și un rucsac plin cu țigari nedeclarate (150 de pachete). Rucsacul aparținea unui pasager al cursei regulate Republica Moldova-Romania.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Baut și permisul suspendat, un tanar din Dambovița și-a incercat norocul la volan

20:15, 23.04.2024 - Un tanar de doar 19 ani, din comuna Petrești, a fost prins de polițiști conducand baut și cu permisul suspendat. Acesta a fost depistat la volan pe raza localitații de domiciliu. Polițiștii au intocmit un dosar penal pentru savarșirea infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru…

Piese auto aduse din Italia: Un moldovean, cercetat dupa ce a fost prins la vama Leușeni

10:50, 18.03.2024 - Un moldovean in varsta de 40 de ani este cercetat de oamenii legii dupa ce a fost prins cu marfa nedeclarata la vama Leușeni. Acesta a incercat sa introduca in țara mai multe seturi de placuțe auto pentru frane, nedeclarate vamal.

A incercat sa transporte lemne ocolind postul vamal intern de control, dar a fost prins: Șoferul nu avea acte

20:01, 02.03.2024 - Ofițerii echipelor mobile ale Serviciului Vamal in colaborare cu inspectorii de poliție din Caușeni, acționand in baza informației operative, pe traseul Caușeni-Hagimus, au stopat pentru control un mijloc de transport de model „MAN”.

Echipamente pentru detectarea contrabandei, donate Serviciului Vamal: „Vor permite inspectorilor sa accelereze procesul de inspecție”

19:10, 20.02.2024 - Serviciul Vamal a primit 10 truse donate de Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare Internaționala (USAID), care sunt destinate pentru controlul vamal din prima linie la posturile vamale Giurgiulești, Leușeni și Sculeni.

Știri Constanta: Piese auto susceptibile a fi contrafacute, depistate in Portul Constanta (FOTO)

09:36, 14.02.2024 - Politistii de frontiera din cadrul Garzii de Coasta, impreuna cu inspectori vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontiera Constanta Sud Agigea au descoperit in Portul Constanta, intr un container sosit din Malta, aproximativ 470 bucati piese auto, in valoare de aproximativ 350.000 lei, bunuri susceptibile…

„Afacere” deconspirata la vama: Un moldovean a incercat sa introduca in țara un lot de produse din Rusia, fara a le declara

11:55, 01.02.2024 - Un lot comercial de produse de ingrijire nedeclarate a fost depistat la vama Leușeni, intr-un microbuz ce venea din Rusia. Acestea erau ascunse printre bagajele pasagerilor. Șoferul risca sa fie sancționat contravențional.

(video) Blanuri, ceasuri și piese auto din Rusia, depistate la vama Leușeni: Cui aparținea marfa

11:20, 26.01.2024 - Blanuri, genți de dame, piese auto și alte marfuri au fost depistate printre bagaje și transmisiuni neinsoțite, intr-un microbuz ce venea din Federația Rusa spre Republica Moldova. Cazul a fost documentat de funcționarii postului vamal Leușeni.

Marfuri nedeclarate, gasite printre bagaje neinsoțite intr-un microbuz ce veneau din Rusia

16:55, 25.01.2024 - Blanuri, genți de dame, piese auto și alte marfuri, imparțite printre bagaje și transmisiuni neinsoțite, intr-un microbuz ce venea din Federația Rusa Cazul a fost documentat de funcționarii postului vamal Leușeni, dupa ce au supus verificarilor un microbuz de model „Mercedes Sprinter”, ce se deplasa…


Ce parere ai despre aceasta stire?