Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO / Sacrificiile unei „contese”. Ce nu se știa până acum de Ana Morodan

Publicat:

a devenit extrem de iubita și cunoscuta prin participarea la „”. „Contesa digitala”, așa cum ii place sa i se spuna este o persoana extrem de dezinvolta și deschisa și nu rateaza nicio ocazie sa le arate oamenilor cat de sincera este ea.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Gest extrem! Un barbat de 75 de ani s-a sinucis intr-un azil de batrani

21:55, 26.02.2024 - Potrivit IPJ Hunedoara, barbatul și-ar fi infipt o foarfeca in zona inimii, in ziua de sambata, 24 februarie, la azilul de batrani, din Lupeni, unde se afla internat. In prima faza, barbatul a fost transportat de urgența la Spitalul din Lupeni, apoi transferat la Spitalul din Petroșani, insa, din…

Zelenski recunoaște situația „extrem de dificila” a Ucrainei pe front: „Rușii profita de intarzierea ajutoarelor”

23:10, 19.02.2024 - Presedintele Volodimir Zelenski a recunoscut, luni, ca armata ucraineana se confrunta cu o situatie „extrem de dificila” in fata fortelor rusesti care, in opinia sa, profita de intarzierile occidentalilor in furnizarea ajutorului lor militar, noteaza AFP, potrivit Agerpres. 

Șofer ce ar trebui cautat de poliție dupa doua manevre extrem de periculoase pe centura Florești - VIDEO

16:05, 13.02.2024 - Un șofer inconștient este cautat acum pentru a fi tras la raspundere, cel mai probabil poliția fiind pe urmele lui. Șoferul din imagini era sa produca un accident grav pe centura Florești, dupa ce a dat dovada de inconștiența grava.”Acest șofer nu cred ca mai are ce cauta pe șosele la volan o perioada…

Jose Mourinho, gest extrem de dur impotriva jucatorilor Romei » Ce le-a lasat in vestiar + Antrenorul a simțit ca vestiarul l-a tradat!

13:50, 06.02.2024 - Jose Mourinho, 61 de ani, concediat dupa doua sezoane și jumatate la Roma, a lasat in dulapul capitanului Lorenzo Pellegrini inelul pe care jucatorii i l-au facut cadou dupa ce au caștigat Conference League. Mesajul antrenorului: „Cand veți deveni barbați, atunci puteți sa mi-l dați inapoi!". Doi ani…

„Contesa digitala” Ana Morodan ajunge din nou in fața judecatorilor / Totul i se trage de la un accident rutier

23:35, 29.01.2024 - Un eveniment rutier comis de Ana Morodan in urma cu trei ani este motiv de scandal intre doua companii, iar „Contesa digitala” ar putea plati pagubele, intrucat firma la care avea polița RCA a intrat in faliment.

Celia revine pe scena, dupa o pauza indelungata. Au trecut 20 de ani de cand s-a lansat in muzica. Ce a determinat-o sa ia aceasta decizie: „Sunt extrem de fericita”

16:35, 28.01.2024 - Dupa o lunga perioada in care a pus viața de familie pe primul loc, Celia a anunțat ca iși dorește ca in 2024 sa revina pe scena. In acest an, s-au implinit doua decenii de cand s-a lansat in industria muzicala din Romania.

Carmen Grebenișan recunoaște fara reținere cate intervenții estetice are. „Tocmai pentru a opri aceste speculații, am vorbit despre toate”

12:46, 28.01.2024 - Carmen Grebenișan, fosta concurenta de la Asia Express, a dezvaluit cate intervenții estetice are, dupa ce s-au facut multe speculatii despre acest subiect. Influencerița a decis sa puna capat tuturor zvonurilor și a vorbit fara perdea despre acest subiect.„Tocmai pentru a opri aceste speculații, am…


Ce parere ai despre aceasta stire?