Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO| Nicolae Stanciu, internaționalul român, a devenit tată! Andreea, soția lui, a nascut o fetiță perfect sănătoasă

Publicat:

FOTO| , internaționalul roman, a devenit tata! Andreea, soția lui, a nascut o fetița perfect sanatoasa Pentru fotbalistul originar din Alba, dar și pentru soția lui, Andreea, astazi este o zi foarte importanta. Cei doi au devenit pentru prima oara parinți. Emoții peste emoții pentru fostul jucator al echipei . Fotbalistul a devenit miercuri tatic pentru prima oara, dupa ce Andreea, soția... FOTO| , internaționalul roman, a devenit tata! Andreea, soția lui, a nascut o fetița perfect sanatoasa

Citeste articolul mai departe pe ziarulunirea.ro…  

Sursa articol: ziarulunirea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Bucurie mare in familia lui Don Pepe! Soția lui a nascut. Maria Capalnaș a adus pe lume o fetița

12:10, 23.04.2024 - Don Pepe și soția lui, Maria Capalnaș, traiesc momente unice. Cei doi s-au casatorit in urma cu cateva luni, pe malul Lacului Como, iar de curand, au devenit și parinți. Soția afaceristului a adus pe lume primul lor copil, o fetița.

Veste buna pentru Edward Iordanescu » Nicolae Stanciu face acum spectacol in Saudi Pro League

19:45, 20.04.2024 - Nicolae Stanciu (30 de ani) a facut o prima repriza excelenta in Al Akhdoud – Damac, duel contand pentru etapa a 28-a din Saudi Pro League, la pauza 0-2. Internaționalul roman a deschis scorul și a oferit pasa de gol la reușita care a dublat avantajul echipei sale pregatite de Cosmin Contra. Stanciu…

Adrian Popa a devenit tatic. Soția lui, Madalina, a adus pe lume o fetița. Primele imagini cu micuța / VIDEO

21:26, 13.04.2024 - Fericire mare in familia lui Adrian Popa! Fotbalistul și soția lui au devenit parinți pentru prima data. Madalina a fost cea care a dat vestea cea mare pe rețelele de socialziare și a publicat primele imagini cu micuța.

Cristi Tanase a devenit tata pentru prima oara. Adina Maria, soția fostului fotbalist, a nascut o fetița

12:00, 12.03.2024 - Cristi Tanase, in varsta de 37 de ani, a devenit tata pentru prima oara, alaturi de Adina Maria, soția lui, care a nascut o fetița superba. Aceasta a anunțat pe rețelele de socializare ca micuța a venit pe lume pe data de 10 martie 2024.

Cristi Tanase a devenit tatic! Soția fostului fotbalist, Adina Maria, a nascut o fetița: „Totul!” / FOTO

13:00, 11.03.2024 - Cristi Tanase a devenit tatic pentru prima data! Soția fostului jucator de fotbal, Adina Maria, a nascut o fetița perfect sanatoasa. Fostul fotbalist radiaza de fericire in acest moment și este implinit. Iata ce imagine a publicat partenera lui de viața pe rețelele de socializare!

Nicolae Stanciu, la un pas de transferul carierei | Fotbalistul din Alba, pe lista lui Al Hilal, „Real Madrid al Asiei”

14:15, 22.02.2024 - Nicolae Stanciu, la un pas de transferul carierei | Fotbalistul din Alba, pe lista lui Al Hilal, „Real Madrid al Asiei” Nicolae Stanciu, internaționalul roman, este la un pas de transferul carierei. Fotbalistul din Alba se regasște pe lista lui Al Hilal, „Real Madrid al Asiei” Albaiulianul Nicolae Stanciu…

Mircea Bravo a devenit tatic! Soția celebrului vlogger a nascut o fetița: „Seamana mult cu mine” / FOTO

13:45, 22.02.2024 - Mircea Bravo are toate motivele sa radieze de fericire! Celebrul vlogger a devenit tatic pentru prima oara! Ce imagine emoționanta a postat pe o rețea de socializare. Georgiana, partenera de viața a actorului, a nascut o fetița.

George Piștereanu a devenit tata pentru prima data. Soția lui, Gigi Grasu a nascut o fetița. Ce nume au ales pentru fiica lor / FOTO

12:35, 26.01.2024 - Pentru George Piștereanu ziua de 26 ianuarie 2024 este una cu totul speciala. Soția lui, Gigi Grasu, a nascut astazi o fetița, iar actorul a postat și primele imagini cu noul membru al familiei. Ce nume au ales cei doi pentru fiica lor.


Ce parere ai despre aceasta stire?