Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

(foto) Le-au confiscat, pentru că nu le-a declarat: Un bărbat, prins cu ceasuri de brand la ieșire din țară

Publicat:

Un pasager al rutei Chisinau - Istanbul a incercat sa iasa din țara cu 7 ceasuri de mana ale unor marci de lux, fara a le declara organului vamal. Cazul a fost inregistrat astazi, 29 mai, de catre funcționarii postului vamal Aeroportul Internațional Chișinau in comun cu angajații IGPF.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

CRIMA in Alba: Un barbat ar fi fost ucis de un prieten de pahar. Agresorul a fost prins de poliție

11:10, 10.04.2024 - CRIMA in Alba: Un barbat ar fi fost ucis de un prieten de pahar. Agresorul a fost prins de poliție O crima s-a petrecut in județul Alba, miercuri, 10 aprilie 2024. Din cate se pare, un barbat de 53 de ani ar fi fost ucis de un tanar de 29 de ani.  Crima s-ar fi produs in localitatea Sancel, iar fapta…

Prins la vama cu microbuzul ticsit cu produse cosmetice: Un moldovean a incercat sa introduca marfa in țara fara a o declara

18:15, 29.02.2024 - Un șofer de microbuz este cercetat de oamenii legii dupa ce a fost depistat cu un lot comercial de marfuri nedeclarate vamal. Cazul a avut loc la postul vamal Leușeni pe sensul de intrare in țara.

(video) Piese BMW, Iphone și incalțaminte de brand fara acte: Un moldovean prins de echipele mobile ale vamii

11:50, 29.02.2024 - Un moldovean, cercetat de oamenii legii dupa ce a fost prins cu piese auto uzate, telefoane mobile și incalțaminte fara acte de proveniența. Cazul a fost inregistrat de catre Echipele Mobile ale Serviciului Vamal, pe traseul Leușeni-Chișinau.

Un generator de ozon in valoare de peste 14 mii de dolari, confiscat la vama Leușeni: Un barbat, cercetat

14:45, 25.02.2024 - Un barbat de 44 de ani cu dubla cetațenie (MDA/ROU) risca sa fie sancționat contravențional dupa ce a incercat sa introduca in țara un generator de ozon, nedeclarat. Cazul a fost inregistrat la vama Leușeni, pe sensul de intrare in Republica Moldova.

Un lot de preparate nazale, confiscat la vama Leușeni: Un cetațean roman, prins cu marfa nedeclarata la intrarea in țara

10:45, 20.02.2024 - Un cetațean roman in varsta de 55 de ani a fost prins in timp ce incerca sa introduca in țara, un lot comercial de preparate nazale. Cazul a avut loc pe 19 februarie, la postul vamal Leușeni.

A ramas fara marfa adusa din Germania: Un barbat, prins la vama Leușeni cu bagajul ticsit cu haine nedeclarate

14:15, 12.02.2024 - Marfa nedeclarata a fost depistata in bagajul unui barbat care se intorcea din Germania. Cazul a avut loc la vama Leușeni. Marfurile au fost ridicate, iar persoana risca sa fie sancționata contravențional.

Contrabanda cu ceai la Aeroportul Chișinau

11:15, 29.01.2024 - A incercat sa introduca ilicit in Republica Moldova un lot comercial de ceai, dar vameșii de la Aeroport i-au zadarnicit tentativa Cazul a fost inregistrat de catre funcționarii postului vamal Aeroport Internațional Chisinau, in cadrul controlului bagajelor pasagerilor de la ruta Istanbul – Chisinau.…

A ramas fara ceai pentru ca nu l-a declarat: Un chinez, prins la Aeroport. De unde il transporta

10:06, 29.01.2024 - Un cetațean chinez a incercat sa introduca ilicit in Republica Moldova un lot comercial de ceai, dar vameșii i-au zadarnicit tentativa. Cazul a fost inregistrat de catre funcționarii postului vamal Aeroport Internațional Chisinau, in cadrul controlului bagajelor pasagerilor de la ruta Istanbul – Chisinau.


Ce parere ai despre aceasta stire?