Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO - Klaus Iohannis, în vizită la copii orfani: Preşedintele susţine înlocuirea orfelinatelor și a instituțiilor de plasament cu case de tip familial

Publicat:

Președintele Romaniei, , a vizitat miercuri, 18 decembrie, Casa de tip familial „Sf. Ștefan”, din sectorul 1 al Capitalei.

Centrul ofera gazduire și asigura copiilor accesul, pe o perioada determinata, la ingrijire, educatie si pregatire in vederea reintegrarii sau integrarii familiale si includerii sociale. In prezent, 23 de copii, cu varste cuprinse intre 5 și 16 ani, proveniți din familii aflate in situații de risc, locuiesc aici.

CITEȘTE ȘI:  recomanda un super-aliment: Sursa perfecta de fier si vitaminele A, B si D

Potrivit unui comunicat…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Iohannis susține ca nu s-a implicat in alegerea lui Cirstoiu pentru a fi candidat comun la Primaria Capitalei. Ce spune despre Burduja

11:40, 23.04.2024 - Președintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat, marți, ca nu a fost implicat in niciun fel in alegerea medicului Catalin Cirstoiu pentru a fi candidatul comun al PSD-PNL pentru Primaria Capitalei. Șeful statului a mai adaugat ca Sebastian Burduja este un candidat redutabil.

Circulația rutiera este interzisa in centrul capitalei

09:00, 22.03.2024 - Circulația rutiera pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfant – strada Ciuflea – bulevardul Dacia – Traian – strada Grenoble – Drumul Bacioiului – șoseaua M3 va fi sistata vineri, 22 martie, in intervalul orelor 9:00 – 12:00 . Restricțiile de circulație au loc in contextul desfașurarii unui maraton, anunța…

(video) Marș feminist de 8 Martie, desfașurat in centrul Capitalei

13:45, 08.03.2024 - Astazi, de Ziua Internaționala a Femeii, un grup de tinere au organizat un marș feminist in capitala. In legatura cu aceasta Primaria a anunțat despre sistarea traficului in perimetrul bd. Ștefan cel Mare (de la str. Ismail) – str. Ion Creanga (intrarea in Parcul Dendrariu).

(live/update) Marș feminist de 8 Martie, desfașurat in centrul Capitalei

12:25, 08.03.2024 - De Ziua Internaționala a Femeii, un grup de tinere organizeaza un marș feminist. Primaria anunța despre sistarea traficului in perimetrul bd. Ștefan cel Mare (de la str. Ismail) – str. Ion Creanga (intrarea in Parcul Dendrariu).

(live) Marș feminist de 8 Martie, desfașurat in centrul Capitalei

12:11, 08.03.2024 - De Ziua Internaționala a Femeii, un grup de tinere organizeaza un marș feminist. Primaria anunța despre sistarea traficului in perimetrul bd. Ștefan cel Mare (de la str. Ismail) – str. Ion Creanga (intrarea in Parcul Dendrariu).

(video) Accident in lanț in centrul capitalei: Șase mașini, boțite dupa ce s-au tamponat pe bd. Ștefan cel Mare

16:15, 02.03.2024 - Un accident in lanț s-a produs in aceasta seara, 1 martie, in centrul capitalei. Șase șoferi s-au ales cu mașinile avariate, dupa ce s-au lovit pe bulevardul Ștefan cel Mare. Imaginile video de la fața locului au fost publicate pe rețele de internauți.

(video) Accident in lanț in centrul capitalei: Cinci mașini, boțite dupa ce s-au tamponat pe bd. Ștefan cel Mare

19:50, 01.03.2024 - Un accident in lanț s-a produs in aceasta seara, 1 martie, in centrul capitalei. Cinci șoferi s-au ales cu mașinile avariate, dupa ce s-au lovit pe bulevardul Ștefan cel Mare. Imaginile video de la fața locului au fost publicate pe rețele de internauți.

Accident la o intersecție din centrul capitalei: Circulația troleibuzelor din zona, afectata

17:55, 28.02.2024 - Un accident rutier a avut loc pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfant, intersecție cu strada Mitropolit Gavriil Banulescu Bodoni. Potrivit RTEC, este afectata circulația troleibuzelor din zona.


Ce parere ai despre aceasta stire?