Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO / Giulia Anghelescu, aşa cum n-ai mai văzut-o. Cum arată vedeta fără nicio urmă de machiaj

Publicat:

Face ce face si reuseste sa surprinda mereu! Fie ca este vorba despre vocea sa inconfundabila, fie despre stilul sau excentric, se pozitioneaza mereu in centrul atentiei. De aceasta data, celebra cantareata si-a lasat toti admiratorii cu gura cascata, afisandu-si frumusetea naturala.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Giulia Nahmany, stricta in educația fetelor sale. Ce reguli le-a impus vedeta. „Chiar recent am avut o discuție”

13:45, 07.04.2024 - Giulia Nahmany, in varsta de 41 de ani, este mama a doua fete. Caroline are 12 ani iar Stephanie 10 ani, iar mama lor nu a fost prea indulgenta atunci cand a venit vorba despre educația lor. Fetele au cateva reguli de care trebuie sa tina cont.Actrița a decis sa nu le expuna public pe fete și sa le…

Dana Rogoz pleaca in Franța. Anunțul facut de actrița. „Nu e vorba de timp, e important sa am inspirație”

16:01, 27.03.2024 - Dana Rogoz, in varsta de 38 de ani, are planuri mari pentru aceasta primavara. Pe langa faptul ca este una dintre cele mai apreciate actrițe de teatru și film, aceasta a regizat și scurtmetraje, care au de asemenea un succes rasunator. Vedeta va pleca in curand in Franța.„Urmeaza sa plecam la un festival,…

De ce are Kim Kardashian doua degete mereu bandajate la o mana. Același detaliu dubios a fost observat și la Kate Middleton: ”Le-am sacrificat pentru...”

12:00, 22.03.2024 - Kim Kardashian a elucidat misterul degetelor mereu bandajate! Vedeta de la Hollywood are mereu doua degete de la mana puse intr-un bandaj, iar multa lume s-a intrebat care este motivul. Același detaliu a fost observat și la Kate Middleton, inclusiv la intalnirile oficiale. Iata de ce!

Anca Serea nu pleaca nicaieri fara copii! Vedeta este mereu cu ochii pe cei mici / PAPARAZZI

23:35, 10.02.2024 - Anca Serea nu pleaca nicaieri fara copii! Fara doar și poate, vedeta nu pleaca nicaieri fara copii! Paparazzii Spynews.ro, site-ul numarul unu de știri mondene din Romania, au fost pe urmele ei și au surprins-o in ipostaze de senzație.


Ce parere ai despre aceasta stire?