Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO / Gina, fostĒ concurent la MPFM, s-a schimbat complet! RadiazĒ alĒturi de iubitul ei

Publicat:

Gina, fostE concurentE la "MireasE pentru fiul meu", s-a schimbat complet la cativa ani de la participarea in cadrul show-ului matrimonial. Bruneta xi-a gEsit un iubit xi radiazE de fericire alEturi de el.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Larisa Udila, declarații exclusive despre al doilea copil! Cand vrea bruneta sa devina din nou mamica și cum i s-a schimbat viața dupa ce l-a nascut pe Milan / VIDEO

22:45, 16.04.2024 - Larisa Udila a devenit mama pentru prima data in urma cu trei ani, iar de atunci totul s-a schimbat radical pentru ei. Vedeta ne vorbește, in exclusivitate pentru Spynews.ro, despre cum arata acum viața sa și ne spune daca iși mai dorește inca un copil.

Vulpița, o noua imagine cu iubitul? Tanara a uitat complet de Viorel Stegaru / FOTO

10:40, 11.04.2024 - Vulpița și-a gasit din nou fericirea? La cateva luni dupa ce a anunțat desparțirea de fostul iubit, tanara s-a afișat alaturi de un barbat misterios pe rețelele de socializare. Imaginea care arata ca a uitat complet de Viorel Stegaru.

Lacatuș, la 60 de ani » Cum a picat transferul care i-ar fi schimbat complet cariera: „Ești nebun? Ne aresteaza pe toți!”

13:25, 05.04.2024 - Marius Lacatus a implinit 60 de ani pe 5 aprilie 2024. Cu ocazia zilei de naștere a legendei Stelei, Gazeta Sporturilor prezinta povestea transferului ratat la Dinamo, povestit chiar de Lacatuș la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”. Totul s-a intamplat pe vremea cand era la Brașov, iar conducatorul clubului…

Cum se poarta Nick de la N&D cu iubitul fiicei sale! Cantarețul și-a schimbat viziunea fața de "planurile" din trecut / VIDEO

22:45, 05.03.2024 - Cum se poarta Nick, fostul component al trupei N&D, cu iubitul fiicei sale. Interviu la dublu cu artistul și fiica lui, Andreea. Și, cum socoteala de acasa nu se potrivește cu cea din targ, cantarețul a schimbat macazul, atunci cand a fost pus in fața faptului implinit.

Vedeta de la noi, insarcinata pentru prima data! Bruneta a dat vestea cea mare inainte de a se casatori cu iubitul ei: ”Ma uit la ecografii și nu-mi vine sa cred”

22:46, 04.03.2024 - In urma cu ceva timp ii declara in public dragostei celui care urmeaza sa-i devina soț, insa minunea se pare ca s-a petrecut inainte ca cei doi sa ajunga la altar. O vedeta de la noi e insarcinata, iar peste doar cateva luni urmeaza sa devina mamica pentru prima data. Avem declarații in exclusivitate.

Ultima apariție a lui Meghan Markle a șocat. Greșeala facuta i-a schimbat complet chipul

22:10, 20.02.2024 - Ultima apariție a lui Meghan Markle, surprinsa de fotografi, a șocat utilizatorii online. S-a vorbit despre un tratament efectuat greșit sau pur și simplu despre neglijența fostei actrițe de la Hollywood. Chipul sau a fost foarte diferit… Nimeni nu știe ce s-a intamplat, de fapt. Foto Prințul Harry…


Ce parere ai despre aceasta stire?