Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO. Execuția parcării supraetajate din centrul Timișoarei, de lângă Spitalul de Copii, scoasă la licitație în 2023

Publicat:

Reprezentanții Primariei Timișoara transmis ca anul acesta vor scoate la licitație serviciile de proiectare și execuție a parcarii multietajate de la Spitalul de Copii, de pe str. . Aceasta ar fi prima parcare publica supraetajata din oraș. Aceasta va asigura o parte din necesarul de locuri pentru spital, dar și pentru zona centrala.

Citeste articolul mai departe pe tion.ro…  

Sursa articol: tion.ro


Stiri pe aceeasi tema

Atac cu cutițul langa o școala din Strasbourg. Doi copii mici au fost injunghiați

17:31, 18.04.2024 - Un individ a injunghiat doi copii de 5 și 11 ani in apropierea unei școli din Souffelweyersheim, langa Strasbourg. Atacul a avut loc joi dupa-amiaza, in apropierea unei școli primare și a unei piețe din oraș.

VIDEO / Ministrul Simona Bucura-Oprescu: Investițiile pentru centrul de tratament și recuperare pentru copii cu dizabilitați de la Spitalul de Pediatrie Pitești, un exemplu de bune practici!

08:26, 02.04.2024 - Ministrul Simona Bucura-Oprescu: Investițiile pentru centrul de tratament și recuperare pentru copii cu dizabilitați de la Spitalul de Pediatrie Pitești, un exemplu de bune practici! Simona Bucura Oprescu, ministrul Muncii și Solidaritații Sociale, a participat astazi la inaugurarea unor noi spații…

Moara din Gologanu, scoasa la licitație

00:15, 26.03.2024 - Licitație la finele acestei luni pentru a acoperi lipsurile unei societați din Focșani, care are ca obiect de activitate fabricarea painii, prajiturilor și a produselor proaspete de patiserie. Mai exact, sunt scoase la vanzare cateva active pe care societatea le are in Gologanu, dat fiind ca, așa cum…

Cum va arata centrul de DEZINTOXICARE din Cluj-Napoca. Va avea o cladire pentru copii, alta pentru adulți

10:16, 22.03.2024 - PUZ-ul pentru centrul de recuperare din adicții "Noi orizonturi", de pe Valea Garbaului, dezvoltat de Primaria municipiului Cluj-Napoca și proiectat de Studio 82 SRL, a fost pus in consultare publica. 

Plantele din pepiniera care a stat aproape noua luni in centrul Timișoarei ajung in patru locuri din oraș

14:35, 05.03.2024 - Plantele care au facut parte din cadrul instalației „Pepiniera. 1306 plante pentru Timișoara” vor ajunge in patru zone din Timișoara: langa Școala Gimnaziala nr. 2, langa Gradina de Vara Capitol, pe strada Gheorghe Lazar și langa Școala Gimnaziala nr. 7.

Educatoarea de la centrul privat din Popești Leordeni, acuzata ca ii agresa pe copii, reținuta

14:25, 22.02.2024 - Educatoarea de la centrul privat de ingrijire copii din Popești Leordeni, județul Ilfov, acuzata ca ii agresa pe micuți, a fost reținuta joi de polițiștii, care au extins cercetarile cu privire la 10 infracțiuni de purtare abuziva.

Se toarna fundația parcarii supraetajate de pe strada 9 Mai

07:11, 06.02.2024 - Ieri s-a dat startul lucrarilor pentru fundația primei parcari cu 3 niveluri, care va ocupa locul celor 129 de garaje demolate anul trecut. Parcarea cu 3 niveluri va oferi nu mai puțin de 400 de locuri de parcare, depașind astfel cu mult numarul garajelor demolate anterior. Primarul Lucian-Daniel Stanciu-Viziteu…

Medicii, in alerta! Suspiciune de BOTULISM in cazul a opt copii! Micuții, internați la Timișoara

12:05, 29.01.2024 - Suspiciune de botulism in cazul a opt copii dintr-o localitate din Timiș. Micuții sunt internați in Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Victor Babeș Timișoara, anunța, luni, 29 ianuarie, unitatea spitaliceasca. Din primele informații, este vorba despre opt copii – cu varste intre 3 si 7 ani – care…


Ce parere ai despre aceasta stire?