Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO / Diana de la "Insula Iubirii" l-a uitat pe Andy! Bruneta s-a îndrăgostit din nou: "A fost dragoste la prima vedere"

Publicat:

Dupa ce Ben i-a frant inima Dianei cand a hotarat ca fosta lui iubita si Andy sa ia o pauza. Aceasta se declara insa acum, dupa terminarea filmarilor pentru "", indragostita.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Casa veche, transformata intr-o locuința de vis. „Dragoste la prima vedere“ FOTO

22:51, 25.03.2024 - Intr-un sat dambovițean, o casa nelocuita de 50 de ani a devenit locul in care o bucureșteanca și-a implinit visul. Nostalgica dupa copilaria petrecuta la bunici, Liliana a hotarat sa se reconecteze cu natura și sa renoveze aceasta casa batraneasca.

Earl Spencer, fratele printesei Diana, despre Kate, actuala prințesa de Wales: "Ce s-a intamplat cu adevarul"

22:15, 16.03.2024 - Fratele prințesei Diana, Earl Spencer, a facut o serie de dezvaluiri cu privire la modul in care el si sora lui erau tratați acasa. Acesta a subliniat ca atentia mediatica acordata Dianei a fost "mai periculoasa" decat a actualei prințese de Wales, Kate M

Doua zodii feminine care iși vor intalni sufletul pereche de 8 martie. Va fi dragoste la prima vedere

11:55, 07.03.2024 - Viețile a doua zodii se vor schimba semnificativ la sfarșitul acestei saptamani, cand iși vor intalni sufletul pereche. Nativii se vor indragosti din prima secunda, iar dorințele lor de a-și gasi un partener vor deveni realitate. Iata despre cine este vorba!

Declarația de dragoste „atipica” pe care Radu Valcan i-a facut-o soției sale. Ce cuvinte a folosit: „Te iubesc de...”

16:40, 12.02.2024 - Adela Popescu și Radu Valcan se numara printre cei mai longevivi și apreciați parteneri din lumea showbizului romanesc, avand o relație solida de peste 13 ani. Ce declarație de dragoste i-a facut prezentatorul de la Insula Iubirii soției.

Bianca Pop este in doliu! Fosta ispita de la Insula Iubirii a facut anunțul: "Adio, draga prietene" / FOTO

17:50, 08.02.2024 - Bianca Pop este in doliu. Fosta ispita de la Insula Iubirii a pierdut pe cineva drag din viața ei. Bruneta a facut anunțul, cu puțin timp in urma. Iata ce a postat pe rețelele sociale, dar și despre cine este vorba!

Cautam eroi in oamenii obișnuiți: ajutați-ne sa oferim speranța Dianei! (FOTO)

23:40, 07.02.2024 - VREA SA TRAIASCA… O simpla pata maronie aparuta din senin pe fața avea sa transforme viața unui copil intr-un labirint infricoșator. Pe cand avea numai 12 ani, Diana s-a trezit intr-o dimineața cu perna plina de sange. Au urmat momente de teama și incertitudine. Diana a fost supusa unui șir lung de…

Cautam eroi in oamenii obișnuiți: Ajuta-ne sa oferim speranța Dianei!

13:00, 07.02.2024 - O simpla pata maronie aparuta din senin pe fața avea sa transforme viața unui copil intr-un labirint infricoșator. Pe cand avea numai 12 ani, Diana s-a trezit intr-o dimineața cu perna plina de sange. ,,Cand era mica, daca avea febra, locul acela era mai fierbinte și se inroșea mai tare. Am fost…


Ce parere ai despre aceasta stire?