Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO / Andreea Tonciu, trasă la răspundere după ce a apărut în lenjerie intimă! Fotografia sexy a brunetei a stârnit reacțiile tuturor: “Ai o fetiță de crescut”

Publicat:

Va era dor de super sexy și fara inhibiții? Ei bine, vedeta a postat o fotografie incendiara, in lenjerie intima, insa nu a fost pe placul tuturor. Vedeta a starnit imediat reacțiile tuturor, mai ales pe cele negative! 

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

FOTO | A aparut prima fotografie cu Aleksei Navalnii in sicriu: Trupul disidentului este acoperit de flori

15:05, 01.03.2024 - Fundația lui Aleksei Navalnii a publicat o fotografie de la ceremonia de adio a regretatului lider al opoziției ruse. In jurul trupului sau, care se afla intr-un sicriu deschis acoperit de flori, se aduna persoane indurerate, ținand in mana lumanari, conform Mediafax.Intre timp, sicriul lui…

Ultimul mesaj transmis de Oana Roman, dupa decesul mamei sale. Reacțiile au aparut imediat. Unde va fi inmormantata Mioara Roman

14:20, 24.02.2024 - Mioara Roman, mama Oanei Roman, s-a stins din viața in cursul zilei de 23 februarie 2024. Oana Roman a transmis un mesaj la care urmaritorii au reacționat imediat. Unde va fi inmormantata Mioara Roman.


Ce parere ai despre aceasta stire?