Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO / Andreea Marin, cu ochii în lacrimi, în prima zi de "coalĒ a Violetei: ~Drum bun pe o nouĒ cĒrare!

Publicat:

Via:a de pErinte nu este tocmai u"oarE "i mai ales atunci cand e"ti un pErinte singur. este un adevErat reper de for:E "i ambi:ie "i un model pentru fiecare femeie in parte. AstEzi, la reinceperea anului "colar, vedeta a avut din nou emo:ii, pentru cE fiica sa a pE"it iarE"i in curtea "colii.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO La 34 de ani, a spus adio tenisului cu ochii in lacrimi

12:45, 05.03.2024 - Ocupant al locului 242 in ierarhia mondiala, Steve Johnson a fost eliminat in semifinalele calificarilor de la Indian Wells, iar la finalul partidei cu Emilio Nava a spus adio tenisului de camp. Desparțirea nu a fost una deloc ușoara, jucatorul in varsta de 34 de ani fiind surprins plangand.

Oana Ionița, cu ochii in lacrimi la TV. A divorțat oficial de Florin Budnaru, dar are un mare regret. Prin ce suferința trece

16:16, 23.02.2024 - Oana Ionița, fosta ”bebelușa” de la Cronica Carcotașilor, a divorțat oficial de fostul ei soț, tenorul Florin Budnaru, dar sufera teribil. Iata care e motivul și ce a dezvaluit cu lacrimi in ochi in timpul celei mai recente apariții televizate!

Decizia luata de Andreea Marin și Ștefan Banica dupa divorț in privința fiicei lor: „Ea știe asta”

13:25, 19.02.2024 - Andreea Marin și Ștefan Banica jr. comunica de fiecare data cand este vorba de fiica lor. Violeta are 16 ani și iși face parinții mandri datorita realizarilor sale.In anul 2013, dupa o casnicie de 7 ani, Andreea Marin și Ștefan Banica au decis sa divorțeze. Fiica lor avea doar 5 ani atunci cand parinții…

Al treilea Golden Buzz la Romanii au talent. O tanara talentata a lasat-o pe Andra cu ochii in lacrimi

07:35, 17.02.2024 - Ana Nuța are 20 de ani și canta in biserica inca de la o varsta frageda. Viața ei nu a fost deloc ușoara, deoarece tatal ei a decedat cand ea era doar un bebeluș. Aceasta incercare grea a facut-o sa se apropie din ce in ce mai mult de Dumnezeu, dar și de muzica duhovniceasca.

Andreea Marin s-a temut sa nu aiba același sfarșit ca Madalina Manole. Prin ce a trecut cand era casatorita cu Ștefan Banica: „Ma trezeam cu lacrimi in ochi”

09:45, 11.02.2024 - Andreea Marin a fost invitata in emisiunea „Play IT”, unde a facut marturisiri neașteptate. Fosta prezentatoare TV a recunoscut ca s-a luptat timp de 2 ani cu depresia și s-a temut sa nu aiba același sfarșit precum Madalina Manole.Andreea Marin și-a deschis sufletul in cadrul emisiunii „Play IT”, unde…

VIDEO Elina Svitolina, eliminare de la Australian Open 2024 cu ochii in lacrimi, dupa doar trei gameuri

09:00, 22.01.2024 - Elina Svitolina a fost nevoita sa se retraga de la Australian Open in optimi, sportiva din Ucraina bifand doar trei gameuri in meciul cu Linda Noskova. Cu mari dureri la spate, Elina a parasit Rod Laver Arena plangand.

Care a fost reacția Violetei dupa ce Andreea Marin a slabit 17 kilograme. Replica neașteptata data de fiica ”Zanei Surprizelor”

14:15, 17.01.2024 - Andreea Marin a luat o decizie radicala in urma cu ceva timp și a decis sa scape de cateva kilograme in plus. Acum nu doar ca arata superb, dar pare ca a descoperit elixirul tinereții. Iata cum a reacționat Violeta atunci cand cineva a crezut ca ea și mama ei sunt surori!

Interviu cu ochii in lacrimi pentru Maria Olaru » Campioana olimpica și-a deschis sufletul pentru cititorii GSP: „Fiul meu cui ramane? Ma intreaba de foarte multe ori: «Cum este, mama, sa fii fara parinți?»”

10:11, 02.01.2024 - Maria Olaru (41 de ani) a avut o viața de film! Tatal sportivei s-a sinucis cand ea era doar un copil. Apoi Maria a plecat de-acasa pentru a face gimnastica de performanța și a reușit sa scrie istorie pentru Romania.  In 2015 și-a pierdut și mama, iar din acel moment a ramas singura. Asta dupa ce-a…


Ce parere ai despre aceasta stire?