Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fotbalistul Ioan Hora a fost prezentat oficial de UTA Arad: 'E ca şi cum m-aş întoarce acasă'

Publicat:

a fost prezentat marti oficial la noua sa echipa, UTA Arad, nou-promovata in Liga , mutare despre care a afirmat ca e ca si cum s-ar intoarce acasa, jucatorul evoluand la inceputul carierei la gruparea de pe Mures.

"As dori sa-i felicit pe cei din conducere si pe jucatori pentru performanta pe care au facut-o. Am acceptat aceasta provocare cu sufletul. Stiu ca exista niste oameni profesionisti care vor sa faca un proiect frumos aici la Arad si vrem sa ducem acest proiect pana la limita play-off-ului. E ca si cum m-as intoarce acasa. E a doua mea casa Aradul. Aici…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ramses al II-lea se intoarce acasa: Egiptului i s-a returnat un important artefact furat in urma cu peste 30 de ani

05:45, 22.04.2024 - Egiptului i s-a returnat o statuie veche de 3.400 de ani reprezentand capul regelui Ramses al II-lea, dupa ce a fost furata și scoasa ilegal din țara in urma cu mai bine de trei decenii, a anunțat duminica ministerul egiptean al antichitaților, scrie Rador Radio Romania.

Hamas a refuzat un nou armistițiu in Fașia Gaza. Israel: „Vom intoarce fiecare piatra pentru a aduce ostaticii acasa”

09:55, 14.04.2024 - Mossad, serviciul de informatii externe al Israelului, a afirmat duminica aceasta ca miscarea palestiniana islamista Hamas a respins cel mai recent proiect de armistitiu pus pe masa o saptamana inainte la Cairo de catre mediatori, informeaza AFP, citata de Agerpres.

Pentru ca Aradul sa se faca bine. Adrian Wiener și-a lansat oficial candidatura la Primarie (P)

16:15, 09.04.2024 - USR a lansat luni seara, la salonul Panoramic al Hotelului Continental, in prezența unora dinte cei mai importanți oameni ai uniunii, in frunte cu președintele... The post Pentru ca Aradul sa se faca bine. Adrian Wiener și-a lansat oficial candidatura la Primarie (P) appeared first on Special Arad ·…

Gabriel Lazany: „Vom transforma parcul mare și stadionul Gloria in cel mai mare parc din Transilvania!”

10:15, 14.03.2024 - Ieri, managerul Spitalului Clinic Județean de Urgența Bistrița Gabriel Lazany și-a lansat oficial candidatura pentru Primaria Bistrița. Acesta și-a prezentat și o parte din planurile avute pentru Bistrița, printre ele numarandu-se transformarea parcului municipal, pe care dorește sa-l uneasca cu stadionul…

Lia - Soția soțului meu, rezumat episoadele 15 și 16, sezonul 3, din 29 februarie 2024. Ema se intoarce acasa

23:55, 29.02.2024 - In episoadele 15 și 16 din Lia - Soția soțului meu, Ema se intoarce acasa, iar Lia și Petru au un plan pentru a afla ce pune la cale Gianni. Vezi cele mai noi episoade pe Antena 1 și in AntenaPLAY.

Primul proiect contractat in cadrul Programului „Regiunea Centru” este din Mureș

16:20, 29.02.2024 - Copiii din comuna Daneș vor avea condiții mai bune pentru a se integra in sistemul educațional modern, datorita unui proiect finanțat cu fonduri europene, prin Programul „Regiunea Centru", Prioritatea 6 – O Regiune Educata! Primaria Daneș va construi una dintre primele creșe din mediul rural din județul…

Proiect extrem de interesant, in parteneriat cu Formula 1, prezentat la deschiderea Academiei STEAM de la Campina

23:00, 23.02.2024 - Evenimentul de deschidere a Academiei STEAM a Fundației Zamolxes, care a avut loc vineri, 23 februarie, la Centrul Cultural pentru Tineret Zamolxes - Campina, in prezența primarului Alin Moldoveanu, a cuprins și un moment care a starnit maxim interes in randul tinerilor prezenți.

Deputat UDMR: Daca-i vom plati bine pe romanii plecați din țara, nu se vor intoarce acasa

11:30, 06.02.2024 - Este greșit sa crezi ca pur și simplu prin crearea a catorva locuri de munca ii vom aduce acasa pe romanii plecați din țara, susține Bende Sandor, presedinte al Comisiei pentru industrii și servicii din Camera Deputatilor, membru UDMR.


Ce parere ai despre aceasta stire?