Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fotbalistul Cristi Manea și-a surprins soția de la distanță de ziua ei de naștere. Frumoasa Irina Deaconescu a împlinit 25 de ani: „Îmi e dor de tine rău!”

Publicat:

Cristi Manea i-a aratat iubirea lui și de la sute de kilometri distanța. Fotbalistul de la CFR Cluj nu a uitat ca soția lui iși sarbatorește azi ziua de naștere și a surprins-o in cel mai frumos mod. Influnecerița a aratat cadoul in mediul online și i-a transmis un mesaj emoționant…

Citeste articolul mai departe pe stiridecluj.ro…  

Sursa articol: stiridecluj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Star Matinal. Cristian Țanțareanu a implinit 80 de ani. Afaceristul a avut o zi de naștere cu 400 de invitați: „Urmatorul eveniment...” / VIDEO

12:55, 22.04.2024 - Cristian Țanțareanu a implinit 80 de ani. Afaceristul a avut o zi de naștere cu 400 de invitați. Iata cum a petrecut, dar și ce declarații a facut celebrul om de afaceri, in exclusivitate pentru Star Matinal de la Antena Stars!

Perneș de la Mireasa, sezonul 8, și-a sarbatorit ziua de naștere. Cum a fost tanarul surprins de soția lui, Sabrina, cu aceasta ocazie / FOTO

10:15, 01.04.2024 - Perneș de la Mireasa, sezonul 8, și-a sarbatorit ziua de naștere. Cu ocazia acestui eveniment important, soția sa, Sabrina, i-a pregatit o surpriza de neuitat acestuia. Iata cum au sarbatorit cei doi!

Irina Deaconescu iși sarbatorește fiica cea mica! Micuța Venus a implinit astazi doi ani / FOTO

23:15, 26.03.2024 - Astazi a fost sarbatoare mare in familia Irinei Deaconescu și a lui Cristi Manea. Venus, fiica cea mica a cuplului a implinit astazi varsta de doi ani. Iata cum a fost sarbatorita micuța, in ciuda faptului ca tatal ei se afla la meciul dintre Romania și Columbia, in Madrid.

Cum și-a sarbatorit Liviu Varciu ziua de naștere. Artistul a implinit 43 ani

13:15, 18.03.2024 - In weekend, Liviu Varciu, actorul din serialul “Bravo, tata!”, și-a serbat ziua de naștere alaturi de cei dragi. Vedeta a marturisit intr-un Insta Story ce cadou și-ar fi dorit sa primeasca.

Ionuț și Sabina Cercel au implinit 8 ani de relație. Postarea emoționanta facuta de soția artistului: „Langa tine am invațat...”

10:55, 10.03.2024 - Este zi de sarbatoare in familia Cercel! Ionuț și Sabina Cercel au implinit 8 ani de relație. Cu ocazia acestei zile extrem de speciale, soția cantarețului de manele a facut o postare emoționanta prin intermediul rețelelor de socializare. Iata ce a publicat partenera de viața a artistului!

Ne mai miram de accidente? Iata cum doi inconștienți ar fi putut sa-și piarda viața! (VIDEO)

13:31, 25.02.2024 - Inconștienții sunt la orice pas și parca devin din ce in ce mai mulți, așa ca de ce ne mai miram de accidente? Iata, de exemplu, cum doi șoferi, fara pic de minte, ar fi putut sa-și piarda viața. Ne grabim. Unde? Nu știu, dar cert este ca ne grabim. Credem ca depașirea unei mașini ne-ar putea duce mai…

Vasile Dincu, surprins de faptul ca PSD nu a discutat cu Mircea Geoana despre prezidențiale: „Nu am nicio explicație”

11:40, 12.02.2024 - Președintele Consiliului Național al PSD și liderul interimal al PSD Cluj s-a declarat surprins de faptul ca cei din conducerea partidului nu au vorbit cu secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoana, despre posibila sa candidatura la alegerile prezidențiale din acest an.

Ce i-a transmis Elena Udrea iubitului ei, de ziua lui de naștere. Ce varsta a implinit Adrian Alexandrov

14:45, 05.02.2024 - Adrian Alexandrov a implinit 37 de ani, insa zilele de naștere nu mai sunt la fel pentru el sau pentru fetița lor. Elena Udrea se afla in inchisoare, de unde i-a transmis un mesaj emoționant iubitului ei. Mesajul Elenei Udrea pentru Adrian Alexandrov de ziua lui Din spatele gratiilor, Elena Udrea i-a…


Ce parere ai despre aceasta stire?