Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fotbal: Real Sociedad a urcat pe podium în Primera Division

Publicat:

Real Sociedad a urcat pe podium in Primera Division dupa ce a invins fostul lider Granada, cu scorul de 2-1, in deplasare, duminica, in etapa a 12-a a campionatului de fotbal al Spaniei.

Portu a marcat ambele goluri ale bascilor in meciul cu Granada, care putea redeveni lider daca obtinea victoria.

Victorii in deplasare au mai obtinut Eibar si Getafe.

Rezultate:
Sambata
Espanyol Barcelona - Valencia 1-2
Au marcat: Roca (31 - penalty), respectiv Parejo (69 - penalty), Max. Gomez (80).

Levante - FC Barcelona 3-1
Au marcat: Campana

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Fotbal, Liga 5-zona Campia Turzii: UST Cornești se impune la Tritenii de Jos și obține astfel victoria cu numarul 14 in aceasta ediție de campionat!

19:40, 07.04.2024 - Dupa o repriza incheiata la egalitate, „lidera” UST Cornești a reușit sa caștige la limita, scor 1-0, pe terenul celor de la Unirea Tritenii de Jos și astfel a obținut victoria cu numarul 14 din tot atatea meciuri jucate. La polul opus, formația de pe ultimul loc al clasamentului, AS Urca, a obținut…

Valencia a urcat pe locul 7 in La Liga dupa victoria cu Granada

13:40, 05.04.2024 - Valencia CF a urcat pe locul 7 in clasamentul din La Liga dupa ce a invins-o pe Granada cu scorul de 1-0, joi seara, in deplasare, intr-o partida restanta din etapa a 26-a a campionatului de fotbal al Spaniei, potrivit Agerpres.

LaLiga: Granada vs Valencia - Gazdele, aproape retrogradate

08:25, 04.04.2024 - Granada - Valencia, meci restant contand pentru etapa a 26-a din campionatul Spaniei, este programat, joi, 4 aprilie, de la ora 21:00, pe Nuevo Estadio de Los Carmenes, si va fi transmis in direct de Orange Sport 4 si Prima Sport 3.

Cinci victorii și o remiza in jocurile amicale susținute de echipa de fotbal a CS Campina in aceasta iarna

10:16, 26.02.2024 - La finalul saptamanii viitoare incepe returul Ligii A Prahova, la fotbal, astfel incat am considerat momentul oportun pentru o scurta retrospectiva a jocurilor amicale disputate in aceasta iarna de formația pregatita de Claudiu Dumitrescu și Mugurel Dedu.

Meciuri amanate in Spania, dupa incendiul devastator din Valencia

18:35, 23.02.2024 - LaLiga a anunțat vineri amanarea partidelor Granada vs Valencia și Levante vs FC Andorra, dupa incendiul care a mistuit un bloc de 14 etaje din Valencia, in care și-au pierdut viața cel puțin cinci persoane.

Meciul Valencia - Granada a fost amanat din cauza unui incendiu devastator

16:55, 23.02.2024 - Meciul de fotbal Valencia - Granada, din prima divizie a campionatului de fotbal al Spaniei, a fost amanat vineri din cauza unui incendiu soldat cu cel putin patru morti si 14 disparuti in orasul Valencia, transmite AFP. "Cererea de amanare a meciului cu Granada a fost acceptata", a anuntat Valencia,…

Meciurile din Spania care ar putea fi amanate dupa incendiul din Valencia soldat cu cel puțin patru morți

13:15, 23.02.2024 - Valencia și Levante cer federației spaniole amanarea meciurilor dupa incendiul devastator care a indoliat orașul Valencia. Un bloc cu 14 etaje din Valencia a fost complet mistuit de flacari, joi seara, dupa ce un incendiu a izbucnit intr-un apartament aflat la etajul 3. Momentan, autoritațile spaniole…

FIFA respinge apelul lui Rubiales impotriva interdicției de 3 ani pentru sarutul de la Cupa Mondiala

16:30, 26.01.2024 - Comitetul de apel al FIFA a confirmat vineri interdicția de trei ani impusa lui Luis Rubiales, dupa ce a respins apelul fostului șef al Federației Spaniole de Fotbal (RFEF).Rubiales a fost interzis pentru trei ani din toate activitațile legate de fotbal la 30 octombrie, dupa ce a sarutat-o pe buze…


Ce parere ai despre aceasta stire?