Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fotbal: PSG a urcat provizoriu pe primul loc în Ligue 1

Publicat:

Echipa de fotbal Paris Saint-Germain a urcat provizoriu pe primul loc in Ligue 1, dupa ce s-a impus cu 4-0 la Nimes, iar Rennes a fost tinuta in sah pe terenul lui Dijon, 1-1, vineri, in etapa a 7-a.

Cel mai bun om al parizienilor a fost , autor al unei duble, in minutele 32 si 83. (78) si (88) au inscris celelalte goluri ale formatiei antrenate de . Gazdele au jucat aproape tot meciul in inferioritate numerica, dupa eliminarea lui din minutul 12.

Rennes a pierdut fotoliul de lider dupa ce nu a putut…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Kylian Mbappe nu este printre cei mai rapizi zece jucatori din Ligue 1

17:05, 22.03.2024 - Kylian Mbappe, atacantul francez al lui PSG, nu este printre cei mai rapizi zece jucatori din Ligue 1 de la inceputul sezonului, pe prima pozitie fiind Faris Moumbagna, atacantul camerunez al lui Olympique Marseille, scrie L'Equipe, potrivit Agerpres. Faris Moumbagna, venit in ianuarie la Marseille,…

SCHIMBARE IN FOTBAL Kylian Mbappe vrea sa plece de la PSG

14:05, 15.03.2024 - Dupa cinci sezoane petrecute la campioana din Ligue 1, Kylian Mbappe a decis sa plece de la PSG, .... The post SCHIMBARE IN FOTBAL Kylian Mbappe vrea sa plece de la PSG first appeared on Informatia Zilei .

Kylian Mbappe a ales: Ce numar va purta starul francez la Real Madrid

10:56, 13.03.2024 - Kylian Mbappe i-a anunțat deja pe cei de la Paris Saint Germain ca nu iși va mai prelungi contractul scadent in vara, iar atacantul francez va deveni jucatorul lui Real Madrid, scrie digisport.ro.

Luis Enrique, mesaj categoric pentru Mbappe: „Va juca atunci cand voi considera eu”

23:26, 25.02.2024 - PSG a remizat in partida cu Rennes, scor 1-1, in etapa cu numarul 23 din Ligue 1, iar antrenorul Luis Enrique a ținut sa transmita un mesaj legat de Kylian Mbappe, jucatorul care va parasi echipa la finalul sezonului.

Kylian Mbappe a semnat un contract pe cinci ani cu Real Madrid

17:26, 19.02.2024 - Kylian Mbappe (Paris SG) lors du mMatch de la Ligue 1 Uber Eats opposant le FC Nantes au Paris Saint-Germain (PSG) (2-0) au stade La Beaujoire a Nantes, France, le 17 fevrier 2024. © Baptiste Autissier/Panoramic/Bestimage French L1 football match between FC Nantes and Paris Saint-Germain (PSG) at the…

Bayern nu vrea sa auda de Super Liga Europei: „Nu vom participa! Poziția lor arata cat de puțin respect au pentru fotbal”

15:00, 11.02.2024 - Jan-Christian Dreesen, CEO-ul lui Bayern Munchen, a anunțat ca bavarezii vor continua sa se opuna proiectului Super Ligii Europei. De asemenea, el a discutat și situația antrenorul Thomas Tuchel, in corzi dupa infrangerea suferita de elevii sai, 0-3 in fața celor de la Bayer Leverkusen. ...

Kylian Mbappe va semna cu Real Madrid. Salariul cerut de starul francez de la PSG

10:15, 25.01.2024 - Starul francez Kylian Mbappe, care isi va incheia contractul cu Paris Saint-Germain la finalul acestui sezon, a ales sa-si continue cariera la echipa spaniola de fotbal Real Madrid, anunta cotidianul german Bild, preluat de Agerpres.

Raspunsul sincer și cinic al lui Kylian Mbappe in privința salariului sau: „Merit banii pe care ii caștig! Așa funcționeaza lumea”

10:15, 19.01.2024 - Kylian Mbappe (25 de ani) a afirmat cu sinceritate ca merita veniturile pe care le caștiga la Paris Saint-Germain, lidera din Ligue 1. Intrebat daca la PSG caștiga o suma apropiata de 100 de milioane de euro pe an, starul parizienilor a evitat sa vorbeasca deschis, oferind un raspuns puțin credibil:…


Ce parere ai despre aceasta stire?