Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fotbal feminin: România, printre ţările în care UEFA lansează proiectul ''Playmakers'', în colaborare cu Disney

Publicat:

Romania se numara printre cele sapte tari europene in care UEFA lanseaza noul sau proiect "Playmakers", realizat in colaborare cu compania Disney si destinat atragerii unui numar cat mai mare de fete catre practicarea fotbalului.

Proiectul se adreseaza fetelor cu varste cuprinse intre cinci si opt ani, care nu practica in prezent fotbalul si este concentrat in jurul jocurilor care implica cele mai populare personaje si povesti realizate de Disney. Prima etapa a proiectului se va axa pe filmul si personajele peliculei Incredibilii 2, precizeaza Reuters.

"Credem cu adevarat…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Veste uriașa in handbalul feminin - Romania, printre țarile care vor gazdui EURO 2026

12:50, 08.03.2024 - Romania se afla printre țarile care vor gazdui Campionatul European de handbal feminin din 2026, in urma unei decizii luate de Comitetul Executiv al Federației Europene de Handbal. Vor avea loc meciuri și in Cehia, Polonia, Slovacia și Turcia.

Banca Mondiala avertizeaza economiile emergente sa stimuleze cresterea pentru a-si achita datoriile

16:51, 21.02.2024 - Costurile indatorarii ridicate "au schimbat dramatic" necesitatea stimularii cresterii economice lente de catre tarile in curs de dezvoltare, a avertizat miercuri Banca Mondiala (BM), transmite Reuters. Cel mai recent avertisment al BM vine intr-un moment in care vanzarile de obligatiuni internationale…

Un consilier al lui Trump cere ca țarile NATO care nu aloca 2% din PIB pentru aparare sa nu mai fie protejate de Articolul 5

18:21, 14.02.2024 - Un consilier pentru securitate naționala al fostului președinte american Donald Trump spune ca va propune o serie schimbari in NATO, daca fostul șef de stat revine la putere. El vrea ca statele membre care nu aloca 2% din PIB pentru aparare sa piarda protecția acordata de Articolul 5, relateaza Reuters.

Acord NATO intre membri europeni pentru achiziționarea a pana la 1.000 de rachete Patriot

19:30, 03.01.2024 - NATO a declarat miercuri ca divizia sa de achizitii urmeaza sa sprijine un grup de tari membre, intre care Germania, Tarile de Jos, Romania si Spania, cu privire la un contract pentru achizitionarea a pana la 1.000 de rachete de aparare antiaeriana Patriot, informeaza Reuters conform Agerpres. Agentia…

Membri europeni ai NATO, printre care și Romania, incheie un acord pentru cumpararea a pana la 1.000 de rachete Patriot

16:41, 03.01.2024 - NATO a declarat, miercuri, ca divizia sa de achizitii urmeaza sa sprijine un grup de tari membre, intre care Germania, Tarile de Jos, Romania si Spania, cu privire la un contract pentru achizitionarea a pana la 1.000 de rachete de aparare antiaeriana Patriot, informeaza Reuters. 

NATO: Acord intre membri europeni, printre care si Romania, pentru achizitionarea a pana la 1.000 de rachete Patriot

16:40, 03.01.2024 - NATO a declarat miercuri ca divizia sa de achizitii urmeaza sa sprijine un grup de tari membre, intre care Germania, Tarile de Jos, Romania si Spania, cu privire la un contract pentru achizitionarea a pana la 1.000 de rachete de aparare antiaeriana Patriot, informeaza Reuters.

Acord intre membri europeni, printre care si Romania, pentru achizitionarea a pana la 1.000 de rachete Patriot

16:30, 03.01.2024 - NATO a declarat miercuri ca divizia sa de achizitii urmeaza sa sprijine un grup de tari membre, intre care Germania, Tarile de Jos, Romania si Spania, cu privire la un contract pentru achizitionarea a pana la 1.000 de rachete de aparare antiaeriana Patriot, informeaza Reuters citat de Agerpres.roAgentia…


Ce parere ai despre aceasta stire?