Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fostul premier italian Silvio Berlusconi, internat de urgenţă cu probleme cardiace

Publicat:

Fostul prim-ministru italian a fost internat de urgenta intr-un spital din din cauza unor probleme cardiace, a declarat joi medicul sau personal, relateaza Reuters, EFE si AFP.

a declarat ca l-a vazut luni pe Berlusconi si a considerat ca ar trebui internat imediat intr-un spital din apropiere, pentru ca nu credea ca ar fi prudent sa fie adus inapoi in Italia, la circa 15 km distanta de principat.

Politicianul italian, care are un pacemaker din 2006, se afla in orasul francez Valbonne, in apropiere de Nisa, cand a avut aceasta…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Din nou internat cu probleme cardiace, dupa ce a acuzat dureri puternice in piept. Care este starea lui Tevez!

12:35, 24.04.2024 - Carlos Tevez (40 de ani), antrenorul lui Independiente, s-a simțit rau acasa și a ajuns de urgența la spital. Fostul atacant argentinian, retras in 2021 de la Boca, a fost supus unor examene medicale amanunțite, care vor continua și astazi. In octombrie 2023, „Apașul” a leșinat și s-a lovit la cap,…

Ministrul Muncii, Simona Bucura-Oprescu, adusa de urgența la spital din cauza unei probleme de sanatate

00:05, 02.03.2024 - Ministrul Muncii, Simona Bucura-Oprescu, se confrunta cu probleme de sanatate, dupa ce a suferit o accidentare la spate in timpul unui eveniment la care a participat. A fost nevoie ca aceasta sa fie transportata de urgența la spital. Chiar și in aceasta situație dificila, ministrul a continuat sa iși…

Giulia și Vlad Huidu trec prin momente grele. Fiul lor a fost internat in spital din cauza unor probleme de sanatate

18:10, 24.02.2024 - Mika, fiul lui Vlad Huidu și al Giuliei Anghelescu a ajuns de urgența la spital din cauza unor dureri pe care nu le-a mai putut suporta. Ce se intampla cu micuțul, dar și ce au transmis parinții sai in mediul online.

Florin Ristei, de urgența la spital. Cu ce probleme de sanatate s-a confruntat cantarețul: „Era sa mor. M-a luat un leșin”

09:26, 19.02.2024 - Florin Ristei nu a trecut prin cea mai buna perioada din voata lui in utlimul timp. Cunsocutul cantareț de la noi s-a confruntat cu probleme serioase de sanatate, motiv pentru care a ajuns de urgența la spital. Iata prin ce a trecut Florin Ristei in ultima perioada!

Bunica Gherghina a ajuns de urgența la spital! Cu ce probleme se confrunta cea mai cunoscuta batranica de pe TikTok: „Aveți grija de sanatatea voastra” / FOTO

23:15, 31.01.2024 - Bunica Gherghina nu trece prin cea mai buna perioada, asta dupa ce a ajuns de urgența in spital. Cea mai cunoscuta batranica de pe TikTok a stat internata, acesta fiind și motivul pentru care a lipsit cateva saptamani din mediul online. Cu ce probleme se confrunta și cum se simte in prezent.

Traian Basescu, internat in Spitalul Militar. Cu ce probleme de sanatate se confrunta fostul președinte

09:45, 28.01.2024 - Traian Basescu a fost internat in Spitalul Militar din București. Politicianul a ajuns ieri la spital, iar medicii au decis sa-l interneze. Iata cu ce probleme de sanatate se confrunta fostul președinte al Romaniei!

Probleme grave de sanatate pentru Traian Basescu. Fostul președinte a fost internat de urgența la Spitalul Militar

21:50, 27.01.2024 - Traian Basescu a fost operat in trecut de hernie de disc in 2005. De asemenea, presa centrala a relatat ca fostul președinte al Romaniei ar fi fost internat și in 2020 și in 2022 in Franța și Belgia pentru probleme legate de afecțiuni cardiace.

Regele Charles al III-lea a fost internat intr-un spital londonez pentru o operatie la prostata

12:45, 26.01.2024 - Regele Charles al III-lea a fost internat vineri intr-un spital londonez unde va suporta "o interventie corectoare" planificata pentru o hipertrofie benigna de prostata, a precizat tabloidul The Sun, citat de Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?