Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fostul dictator tunisian Zine Abidine Ben Ali a murit în exil

Publicat:

Fostul presedinte tunisian a incetat din viata in la varsta de 83 de ani, a anuntat joi avocatul sau, potrivit agentiei DPA.

Dupa ce a condus Tunisia cu mana de fier timp de 23 de ani, Zine el Abidine Ben Ali a fost inlaturat de la putere de o revolta populara care a lansat o tranzitie democratica in tara si a marcat inceputul in regiune.

El a fugit pe 14 ianuarie 2011 in , unde a locuit de atunci cu familia sa.AGERPRES/(AS - autor: , editor: , editor online: )

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Doliu in televiziune! A murit Florin Bratescu, primul barbat prezentator din TVR și fondator al Antena 1

14:40, 10.04.2024 - Doliu in televiziune! A murit Florin Bratescu, primul barbat prezentator din TVRFlorin Bratescu, primul prezentator barbat al Televiziunii Romane si primul director general al Antena 1 a murit.Florin Bratescu s-a stins din viata azi noapte si avea 90 de ani.

Olt: Un baiețel de 3 ani a murit strivit de o poarta de acces

06:40, 10.04.2024 - Polțiștii olteni fac cercetari dupa ce, aseara, un baiețel de 3 ani a murit dup ce a cazut pe el o poarta de acces. Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat prin apel 112 despre tragicul eveniment. O poarta de acces a cazut peste un minor din comuna Marunței, județul Olt. Acesta era inconștient…

Ancheta la Spitalul Județean din Sibiu dupa ce o mamica a murit la cateva zile de la naștere. Femeia a fost trimisa acasa cu o zi inainte de la tragedie.

12:50, 08.04.2024 - O femeie de 32 de ani a murit in Spitalul Județean din Sibiu, la o saptamana dupa ce a nascut intr-un spital privat. Anterior, aceasta fusese internata la unitatea medicala, insa i s-a dat drumul acasa.

Doliu in lumea filmului internațional. Un cunoscut actor a murit la 87 de ani

15:35, 07.04.2024 - Este doliu in lumea cinematografiei internaționale. Un actor cunoscut și indragit pentru rolurile sale s-a stins din viața la 87 de ani. Peter Sodann a fost regizor și scriitor, avand mai multe carți publicate de-a lungul vieții.

Gest halucinant. Un barbat și-a ucis mama, apoi a sunat la 112 și a anunțat ca a murit. Femeia era imobilizata la pat

15:40, 05.04.2024 - O crima halucinanta a avut loc in București. Un barbat și-a ucis cu sange rece mama, iar mai apoi a sunat la 112 pentru a anunța ca a murit. Femeia era imobilizata la pat și nu a putut sa se apere. A murit sufocata, dupa cr a fost stransa de gat de propriul sau fiu.

Jocheul italian Stefano Cherchi a murit dupa ce a cazut de pe cal, intr-o cursa la Canberra

21:20, 03.04.2024 - Jocheul italian Stefano Cherchi a murit la varsta de 23 de ani, la doua saptamani dupa ce a suferit o accidentare la cap in urma unei caderi de pe cal la o cursa care a avut loc in Australia, la Canberra, a anuntat miercuri Asociatia Jocheilor din New South Wales, scrie Reuters, potrivit Agerpres. Cherchi…

Escaladeaza misterul: un cecen suspect in atacul terorist din Rusia a murit intr-o secție de Poliție din Moscova

19:15, 02.04.2024 - Un nativ din Cecenia, Askhab Uspanov, care a fost reținut in noaptea de 22 martie, dupa atacul terorist de la mallul Crocus din Rusia, a murit cateva ore mai tarziu din motive necunoscute, relateaza Meduza, cu referire la mama sa, Taisa Uspanova. Potrivit acesteia, Uspanov a fost reținut intr-o stație…

Liderul Al-Qaeda a murit la 40 de ani! SUA l-a numit ”terorist global”

10:05, 11.03.2024 - Gruparea jihadista Al-Qaeda din Peninsula Araba (AQAP) a postat un mesaj video in care a anunțat ca liderul sau, Khalid Batarfi, a murit. Se pare ca avea 40 de ani. Așadar, liderul Al-Qaeda din Peninsula Araba a murit recent! Gruparea jihadista a facut public decesul liderului printr-un mesaj video…


Ce parere ai despre aceasta stire?