Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fostul consilier al lui Trump Roger Stone a fost condamnat la trei ani şi patru luni de închisoare

Publicat:

Judecatorul districtual a anuntat sentinta dupa ce avocatul lui Stone a cerut ca acesta sa nu fie condamnat la inchisoare, intr-un caz care a provocat nemultumirea presedintelui Trump.

Atitudinea beligeranta a lui Stone si minciunile acestuia reprezinta ”un pericol pentru democratie”, a spus judecatoarea.

“El nu a fost judecat, asa cum s-au plans unii, pentru ca i-a luat apararea presedintelui. A fost judecat pentru ca l-a acoperit pe presedinte”, a spus  Jackson.

Aceasta a adaugat ca ”Nu a fost nimic nedrept, fals sau rusinos in legatura cu investigatia…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Cu ce se mai ocupa diplomații americani: Unul dintre ei a fost condamnat la 15 ani de inchisoare pentru spionaj in favoarea Cubei

15:46, 13.04.2024 - Un fost diplomat american a fost condamnat la 15 ani de inchisoare, dupa ce a recunoscut ca a acționat ca agent al Cubei in ceea ce Departamentul de Justiție a numit una dintre cele mai ample și mai indelungate infiltrari in guvernul american, relateaza Reuters.

Un ucrainean, care a ajutat Rusia sa bombardeze restaurantul din Kramatorsk, a fost condamnat la inchisoare pe viața

20:15, 04.04.2024 - Un ucrainean care a ajutat Rusia sa directioneze un atac cu rachete asupra unei pizzerii din orasul Kramatorsk, situat in estul tarii, in iunie anul trecut, a fost condamnat la inchisoare pe viata, relateaza The Guardian.

Ingrijorari privind starea de sanatate a disidentului rus Oleg Orlov, condamnat pentru critici la adresa razboiului

13:15, 02.04.2024 - Memorial, cel mai vechi și cel mai cunoscut ONG pentru apararea drepturilor omului in Rusia, se declara ingrijorat de agravarea strarii de sanatate a disidentului Oleg Orlov, incarcerat din cauza ca a denuntat razboiul purtat de Kremlin impotriva Ucrainei, relateaza agenția France-Presse, preluata de…

Un jurnalist rus a fost condamnat la 7 ani de inchisoare pentru ca a criticat razboiul din Ucraina

09:35, 07.03.2024 - Un jurnalist si blogger rus, Roman Ivanov, a fost condamnat miercuri la sapte ani de inchisoare pentru ca a postat pe retelele sociale mesaje care criticau asaltul asupra Ucrainei, intr-un nou exemplu de represiune in Rusia, transmite News.ro.

Un profesor din Rusia a fost condamnat la 5 ani de inchisoare pentru ca a criticat regimul: „Apeluri publice la terorism”

17:35, 13.02.2024 - Justitia rusa l-a condamnat marti in apel la cinci de inchisoare cu executare pe profesorul si politologul rus Boris Kagarlitkii, judecat pentru „apeluri publice la terorism”, au informat agentiile de presa ruse, transmite AFP, citata de Agerpres.

S-a dat verdictul! Fostul angajat CIA care a provocat cutremurul Wikileaks, condamnat la 40 de ani de inchisoare

10:36, 02.02.2024 - Joshua Schulte, un fost angajat CIA, care a distribuit documente secrete catre Wikileaks, a fost condamnat la 40 de ani de inchisoare, potrivit BBC.Schulte, in varsta de 35 de ani, a distribuit aproximativ 8.761 de documente Wikileaks in 2017, ceea ce reprezinta cea mai mare scurgere de informații…

Zilier condamnat la 5 ani inchisoare, pentru moartea unui coleg de munca

00:06, 01.02.2024 - Un barbat care anul trecut lucra ca zilier la un vrancean a fost gasit vinovat pentru moartea unui coleg de munca. Acuzațiile de loviri cauzatoare de moarte aduse inculpatului aveau legatura cu o altercație pe care acesta o avusese cu victima, in februarie 2023. Colegul sau a mai trait ceva timp dupa…

Tanar din Campia Turzii, condamnat la inchisoare, dupa ce a furat doua… TRENINGURI!

10:15, 31.01.2024 - Un tanar, in varsta de 27 de ani, din Campia Turzii, a fost condamnat la opt luni de inchisoare cu suspendare, dupa ce a furat doua treninguri din magazia folosita de Clubul Sportiv Șoimii Campia Turzii. Inculpatul a fost condamnat la opt luni de inchisoare cu suspendare, la data de 29 Ianuarie, de…


Ce parere ai despre aceasta stire?