Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fostul cardinal american Theodore McCarrick, inculpat penal în SUA cu privire la agresarea sexuală a unui adolescent

Publicat:

Fostul cardinal american a fost inculpat cu privire la agresarea sexuala a unui adolescent, porivit unor documente judiciare, devenind astfel oficialul catolic de cel mai inalt rang inculpat penal in cu privire la fapte in uriasul scandal al violentelor sexuale in , relateaza AFP, potrivit news.ro.

Fostul arhiepiscop al Washingtonului, in varsta de 91 de ani, a fost incupat cu privire la trei capete de agresiune sexuala, vizand un baiat in varsta de peste 14 ani, potrivit unor documente de la un tribunal din Massachusetts (nord-est).

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce scrie presa din intreaga lume despre procesul penal al lui Trump, de la Beijing la Roma

05:16, 23.04.2024 - Imagini cu fostul președinte american Donald Trump intr-o sala de judecata din New York au insoțit nenumarate știri de prima pagina despre primul proces penal din istorie al unui președinte american in exercițiu sau fost președinte al SUA.

Un fost ambasador american a fost condamnat la 15 ani de inchisoare pentru ca a spionat pentru Cuba decenii intregi

08:45, 13.04.2024 - Un fost ambasador american a fost condamnat vineri, la Miami, la 15 ani de inchisoare pentru ca a spionat Statele Unite mai multe decenii in beneficiul Cubei, inamic istoric al Washingtonului, scrie AFP, citata de Agerpres.

Premiera in SUA: Parinții unui adolescent care și-a ucis patru colegi au fost condamnați la peste 10 ani de inchisoare

22:30, 09.04.2024 - Parintii unui adolescent american - condamnat la inchisoare pe viata cu privire la uciderea in 2021 a patru elevi in liceul in care invata cu o arma de foc care i-a fost oferita de parinti - au fost condamnati la zece pana la 15 ani de inchisoare cu privire la ucidere din culpa, o premiera in Statele…

Casa Alba recunoaste o „nemultumire tot mai mare” fata de Netanyahu

23:10, 04.04.2024 - Convorbirea telefonica dintre Joe Biden si premierul israelian Benjamin Netanyahu, in cursul careia presedintele american a evocat pentru prima data posibilitatea de a conditiona sprijinul american pentru Israel, survine pe fondul unei „nemultumiri tot mai mari” a Washingtonului fata de aliatul sau,…

China denunta metodele „banditesti” ale SUA, dupa votul din Congresul american cu privire la TikTok

11:30, 14.03.2024 - China a denuntat joi metodele „banditesti” ale SUA, dupa votul de miercuri din Congresul american, care a intarit amenintarea cu interzicerea aplicatiei chineze TikTok in Statele Unite, in numele securitatii nationale, relateaza AFP, Reuters si dpa.

Moscova spera ca Turcia va refuza propunerea Statelor Unite 

12:25, 25.01.2024 - Este puțin probabil ca Statele Unite sa convinga autoritațile turce sa schimbe regulile de navigație in Marea Neagra și sa permita accesul navelor de razboi in aceasta zona. Despre aceasta a declarat ministrul rus de externe, Serghei Lavrov, comentind declarația șefului adjunct al Pentagonului, Celeste…


Ce parere ai despre aceasta stire?