Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fostele restaurante McDonald's se vor transforma în „Fun and Tasty” sau „The Same One” în Rusia

Publicat:

McDonald’s Rusia a inregistrat mai multe posibile noi nume de brand pentru firmele care vor prelua restaurantele lasate in urma de compania americana. Restaurantele rusești s-ar putea numi „Fun and Tasty” sau „”, relateaza Reuters.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mega-scandal de spionaj la varful NATO: Rusia avea mai multe 'conserve' fix la sediul alianței militare

19:15, 05.04.2024 - Mai multi membri ai personalului diplomatic rus au fost expulzati din sediul NATO fiind suspectati de activitati de spionaj, a anuntat secretarul general al Aliantei Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg, intr-un interviu publicat vineri de tabloidul german Bild, informeaza Reuters.

Un deputat german este acuzat ca a primit bani din partea Rusia

00:50, 05.04.2024 - Conducerea partidului german de extrema-dreapta Alternativa pentru Germania (AfD) i-a cerut unuia dintre deputații sai sa „clarifice” un raport potrivit caruia acesta ar fi primit bani de la un portal de știri pro-rus, scrie Reuters.

Razboiul din Ucraina s-ar putea transforma in al Treilea Razboi Mondial? Mana dreapta a lui Lavrov: 'Trebuie sa-i intrebati chiar pe membrii Alianței'

18:25, 04.04.2024 - Relatiile dintre Rusia si NATO se inrautatesc, insa Moscova nu are intentia de a intra intr-un conflict cu o tara membra a NATO, a declarat ministrul adjunct de externe rus Aleksandr Grusko, intr-un interviu publicat joi, relateaza Reuters, conform AGERPRES.

Finlanda a anunțat ca prelungește pe termen nedeterminat inchiderea frontierei cu Rusia

15:40, 04.04.2024 - Finlanda a anuntat joi prelungirea pe termen nedeterminat a inchiderii frontierei cu Rusia, informeaza Reuters, preluat de agerpres.ro. Punctele de trecere a frontierei, inchise anul trecut in contextul unui numar tot mai mare de sosiri in Finlanda, inclusiv ale unor migranti din Siria si Somalia, vor…

Kremlinul cere „tacere deplina” in cazul jurnalistului american Evan Gershkovich, inchis la Moscova pentru spionaj

21:21, 28.03.2024 - Kremlinul a transmis joi ca este nevoie de tacere deplina atunci cand vine vorba de discuțiile despre posibilele schimburi de prizonieri care il implica pe Evan Gershkovich, un reporter Wall Street Journal arestat in Rusia in urma cu un an, sub suspiciunea de spionaj, noteaza Reuters.

Țara in care restaurantele McDonald’s se inchid

18:45, 24.03.2024 - McDonald’s a pus capat unui acord cu partenerul sau local din Sri Lanka și toate cele 12 puncte de vanzare din aceasta țara au fost inchise, a declarat un avocat al companiei americane, potrivit Reuters. “Compania-mama a decis sa rezilieze acordul cu francizatul din cauza unor probleme standard”, a…

Rusia avertizeaza SUA: Folosirea pentru spionaj a satelitilor SpaceX ii transforma in tinte legitime

21:25, 20.03.2024 - Purtatoarea de cuvant a Ministerului rus de Externe, Maria Zaharova, a declarat miecuri ca stie despre eforturile de spionaj americane de a folosi operatori comerciali de sateliti precum SpaceX si a avertizat ca astfel de miscari fac din satelitii lor tinte legitime, transmite Reuters, potrivit News.ro. 

Restaurantele ​​McDonald's sunt afectate de o pana a sistemelor informatice la nivel global

13:50, 15.03.2024 - McDonald's a anunțat vineri ca un numar mare din restaurantele sale din jurul lumii au fost afectate de o „pana tehnologica” care au oprit sistemele automatizate de preluare a comenzilor, dar ca exclude posibilitatea unui atac cibernetic impotriva sa, relateaza Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?