Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fosta iubită a lui Leo Iorga, dezvăluiri în emisiunea Mirelei Vaida

Publicat:

Florența are o poveste desprinsa parca din scenariul unui film. Joi, in cadrul emisiunii ”Totul pentru dragoste”, prezentata de , la Antena 1, incearca sa-și regaseasca liniștea dupa o lunga perioada de timp.

Citeste articolul mai departe pe dcnews.ro…  

Sursa articol: dcnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Acces Direct. Fosta iubita a lui Madalin, baiatul mort in accidentul din Olt, dezvaluiri despre ziua tragediei! Detalii despre relație: „Nu m-a prins cu nimeni” / VIDEO

20:15, 17.04.2024 - Fosta iubita a lui Madalin a facut dezvaluiri despre ziua tragediei. Ce detalii a oferit tanara despre relația pe care au avut-o. Ea susține ca tanarul nu a prins-o cu nimeni inainte de accidentul in care a murit.

Mirel, criminalul care a ucis-o pe Andreea in Timișoara, ar fi fost agresiv și cu fosta lui iubita. Apropiații lui, dezvaluiri terifiante: ”Era proprietatea lui”

10:36, 28.03.2024 - Au aparut informații halucinante despre criminalul din Timișoara! Mirel ar fi fost agresiv și cu fosta lui iubita, fața de care ar fi avut un comportament care a speriat-o. Apropiații criminalului care a ucis-o pe Andreea au facut dezvaluiri ingrozitoare.

Roxana Ciuhulescu a refuzat ofertele producatorilor de la Antena 1. Motivul pentru care sportiva nu a participat la reality-show-urile propuse VIDEO EXCLUSIV

12:20, 15.03.2024 - Fosta concurenta de la Suvivor 2022 a primit propunerea producatorilor de la Antena 1 de a participa la cele mai urmarite reality-show-uri, dar a refuzat! Femeia cu cele mai lungi picioare din Romania ne-a oferit un interviu exclusiv despre recuperarea fiicei sale, dar ne-a vorbit și despre provocarile…

Cuza, gest neașteptat pentru Ramona Olariu in platoul de la „Neatza cu Razvan și Dani”. Ce a facut pentru fosta iubita

16:20, 08.03.2024 - Cuza a apelat la un gest neașteptat fața de fosta lui iubita chiar in platoul de la Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru a fost surprinsa de „cadoul” pe care l-a primit de la colegul sau de Ziua Femeii.

Tinerii care i-au adus benzina barbatului care și-a incendiat fosta iubita in apartament au primit pedepse grele cu inchisoarea

17:20, 05.03.2024 - Doi tineri din Buzau, acuzati de complicitate la o crima comisa in 2019 de un prieten al lor, caruia i-au adus, noaptea, benzina cu care si-a stropit fost iubita si i-a dat foc, au fost condamnati de instanta de fond la pedepse cu inchisoarea pe viata, respectiv 20 de ani de inchisoare.

A trecut dau nu Babs peste desparțirea de Dorian Popa?! Fosta iubita a vloggerului a raspuns celei mai mari curiozitați: ”Dezamagirea care...” / FOTO

18:10, 03.03.2024 - Dupa cateva luni de la separare, Claudia Iosif a dezvaluit daca mai sufera sau nu din cauza desparțirii de Dorian Popa! Fosta iubita a vloggerului a raspuns celei mai mari curiozitați, iar mesajul ei i-a pus pe fani pe ganduri. Ce s-ar fi intamplat, de fapt, intre cei doi.

Cat de schimbata este acum Yana de la Mireasa. Cum arata fosta iubita a lui Andrei și ce a postat pe internet

16:20, 01.02.2024 - Recent, Yana de la emisiunea Mireasa de la Antena 1 a starnit controverse și aprecieri in mediul online dupa ce a publicat o fotografie intr-o ipostaza de zile mari pe platforma de socializare Instagram.


Ce parere ai despre aceasta stire?