Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mamma mia! Jessica Alba arata senzational! A facut ravagii la plaja! (FOTO)

Publicat:

a facut ravagii la plaja. La 32 de ani si dupa doua nasteri, vedeta americana arata senzational in costum de baie! Protagonista din “Machete” profita de cateva zile de relaxare, alaturi de sotul sau, , in insoritul St. Barts. Alba a facut furori cu formele sale perfecte, pe nisipul fierbinte! Cine [...] Mamma mia! Jessica Alba arata senzational! A facut ravagii la plaja! (FOTO)

Citeste articolul mai departe pe enational.ro…  

Sursa articol: enational.ro


Stiri pe aceeasi tema

LIVE TEXT+VIDEO: OMD Mamaia Constanta, Ministerul Economiei si Turismului si alte institutii din domeniu anunta debutul Sezonului Litoral - Delta Dunarii 2024 (Galerie FOTO)

10:50, 19.04.2024 - Astazi, 19 Aprilie, ora 10.30, are loc conferinta extraordinara de Deschidere a Sezonului LITORAL DELTA DUNARII 2024. Evenimentul se desfasoara in Mamaia, Constanta. La conferinta participa Asociatia Patronala a Operatorilor de Plaja MAMAIA NORD membra a FPIOR, Asociatia Patronala TULCEA DELTA DUNARII,…

Pelicula despre lumea tenisului 'Challengers', o provocare dubla pentru Zendaya, protagonista si producatoare / VIDEO

22:00, 11.04.2024 - In ''Challengers'', o drama tensionata plasata in lumea tenisului profesionist, Zendaya si-a asumat dubla provocare de producatoare si interpreta a rolului principal, relateaza Reuters.''Cred ca de fiecare data cand faci asta, inveti ceva nou despre tine insuti.

Incendiu puternic la o terasa de pe plaja Corbu. Focul s-a intins pe o suprafața de mie de metri patrați

07:35, 06.04.2024 - Un incendiu puternic a izbucnit in noaptea de vineri spre sambata la o terasa situata in apropierea plajei din Corbu, iar focul s-a manifestat pe o suprafata de o mie de metri patrati. Doua persoane au suferit atac de panica, dar au refuzat transportul la spital.

Drogul "zombi" face ravagii in randul tinerilor. Imagini halucinante in plina strada, la Baia Mare

11:16, 31.03.2024 - Tanarul a fost filmat pe strada ziua in amiaza mare de catre un trecator care a și sesizat poliția și a postat pe internet clipul.In imagini se vede cum tanarul drogat nu se poate ține pe picioare și nu iși poate coordona mișcarile.Potrivit specialiștilor, drogurile Zombie au preturi foarte mici. O…

VIDEO Pe plajele largite din Mamaia s-au format pereți de nisip inalți de un metru

18:00, 11.03.2024 - Plaja din stațiunea Mamaia arata ca dupa razboi. S-au format pereți inalți de nisip la malul marii, care masoara chiar și un metru pe alocuri. Și la Eforie Nord, situația e asemanatoare.

O drona surprinde devastarile dupa incendiile din Texas

14:20, 29.02.2024 - Fotografiile din drona au scos la iveala campuri parjolite și cartiere distruse din Stinnett, Texas, dupa ce al doilea, cel mai mare incendiu din istoria Texasului, a facut ravagii in Panhandle, potrivit Reuters. Incendiul de vegetație, care a facut ravagii la nord-est de Amarillo de luni (26 februarie),…

Urme de pasi umani de acum 100.000 de ani au fost descoperite pe o plaja din Maroc

22:45, 06.02.2024 - Peste 80 de urme de pasi umani, vechi de aproximativ 100.000 de ani, au fost gasite pe litoralul de nord al Marocului si sunt considerate de cercetatori ca fiind cele mai vechi urme cunoscute in Africa de Nord si sudul Mediteranei, relateaza marti AFP, potrivit Agerpres. 

Furtuna Isha ajunge in Romania! A facut ravagii in vestul Europei

13:01, 22.01.2024 - Furtuna Isha a adus vant puternic, frig aprig și precipitații  in 5 țari din Europa, fiind in vigoare mai multe coduri galbene și portocalii de vreme rea. Periferia sistemului de furtuna ajunge și in Romania, spun meteorologii.,,Duminica dimineața am avut valori de temperatura minima sub pragul…


Ce parere ai despre aceasta stire?