Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Forţele terestre, Marina şi aviaţia taiwaneze au efectuat exerciţii cu tiruri reale, simulând respingerea unei invazii

Publicat:

Fortele terestre, Marina si aviatia taiwaneze au efectuat joi exercitii cu tiruri reale, simuland respingerea unei invazii, un lucru care arata hotararea insulei de a-si proteja democratia, subliniaza preedinta taiwaneza -wen, relateaza Reuters, potrivit news.ro.

Avioane de vanatoare de tip F-16 au efectuat raiduri, iar tancuri de asalt au lansat rachete cu scopul de a distruge tinte dispuse pe o plaja.

Aproximativ 8.000 de membri ai armatei au luat parte la aceste exercitii anuale, organizate pe o fasie de coasta situata in apropiere de Taichung, in centrul insulei.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Italia a interceptat avioane rusești deasupra Marii Baltice, susțin surse din aparare

08:40, 30.03.2024 - Fortele aeriene italiene au anuntat vineri ca au interceptat avioane neidentificate care zburau deasupra apelor internationale in Marea Baltica, iar doua surse din domeniul apararii de la Roma le-au identificat ca fiind avioane rusesti, relateaza Reuters.

Italia susține ca a interceptat avioane rusești deasupra Marii Baltice

23:50, 29.03.2024 - Forțele aeriene italiene au anunțat vineri ca au interceptat avioane neidentificate care zburau deasupra apelor internaționale din Marea Baltica, iar doua surse din domeniul apararii de la Roma le-au identificat ca fiind avioane rusești, scrie Reuters.

Avioane de lupta ale Italiei a interceptat aeronave rusesti deasupra Marii Baltice

22:51, 29.03.2024 - Fortele aeriene italiene au anuntat vineri ca au interceptat avioane neidentificate care zburau deasupra apelor internationale in Marea Baltica, iar doua surse din domeniul apararii de la Roma le-au identificat ca fiind avioane rusesti, relateaza Reuters.

Marina indiana a salvat echipajul unei nave care se afla in mainile piratilor somalezi

22:00, 16.03.2024 - Fortele navale indiene, inclusiv comandouri speciale, au recuperat o nava de marfa care fusese capturata de piratii somalezi, salvand 17 membri ai echipajului, a declarat sambata un purtator de cuvant al marinei, relateaza Reuters, potrivit news.ro. Fortele navale au precizat intr-o postare pe platforma…

Șeful fortelor terestre din Ucraina suna adunarea! Ce ii pregatește lui Putin

22:26, 06.03.2024 - Șeful fortelor terestre din Ucraina suna adunarea! Ce ii pregatește lui PutinArmata ucraineana va stabiliza situatia pe campul de lupta si are in vedere formarea unor unitati pentru actiuni contraofensive in cursul acestui an, a afirmat miercuri generalul Oleksandr Pavliuk, comandantul fortelor terestre…

Weekend negru pentru aviația rusa. Forțele ucrainene anunța ca au doborat patru avioane de lupta rusești

09:40, 19.02.2024 - Forțele ucrainene au reușit sa doboare nu mai puțin de patru avioane de lupta rusești in weekend - trei bombardiere Su-34 și un avion de vanatoare Su-35, unul dintre cele mai performante ale aviației ruse. Anunțul a fost facut chiar de Ministerul Apararii de la Kiev. 

Fortele ucrainene sustin ca au doborat trei avioane de razboi rusești

18:35, 17.02.2024 - Forțele ucrainene au doborat sambata doua avioane rusesti de vanatoare-bombardament Su-34 și un avion de vanatoare Su-35 deasupra estului Ucrainei, a declarat comandantul forțelor aeriene ale țarii, scrie Reuters, conform Rador Radio Romania. "In dimineața zilei de 17 februarie 2024, in sectorul…

Mexicul distruge un „mega-laborator” de metamfetamina

23:56, 14.02.2024 - Forțele armate mexicane au anunțat luni (12 februarie) ca au demontat un „megalaborator” clandestin de metamfetamina, in statul Sonora de nord. Acesta este cel mai mare laborator de droguri distrus de actuala administrație, conform Reuters. Marina a declarat ca a confiscat 4,13 tone metrice (91.073…


Ce parere ai despre aceasta stire?