Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Florin Salam, internat de urgenţă într-un spital din America! Iubita lui, dezvăluire de ultimă oră!

Publicat:

a fost internat de urgenta intr-un spital din America. Cantarețul se confrunta cu grave probleme de sanatate, din cauza carora a fost nevoit sa isi anuleze toate concertele si sa faca o pauza destul de lunga.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Știrile Antena Stars. Roxana Dobrițoiu, de urgența la spital! Cantareața a ajuns pe mainile medicilor, dupa ce a ținut o dieta: „Intrasem in depresie...” / VIDEO

15:50, 14.03.2024 - Roxana Dobrițoiu a trecut prin clipe de coșmar din cauza unei diete! Cantareața a ajuns de urgența la spital! Artista a avut nevoie de ajutorul medicilor. Ce a marturisit vedeta, in exclusivitate pentru Antena Stars.

Mircea Rednic, dus de urgența la spital. Antrenorul a mai suferit un infarc in urma cu 6 luni

16:20, 19.02.2024 -  La nici 48 de ore de la victoria cu FC Voluntari, 1-0, succes care i-a apropiat pe aradeni la un singur punct de play-off, antrenorul Mircea Rednic le-a provocat o sperietura jucatorilor și celor din club.„Puriul” s-a simțit rau in timpul antrenamentului din aceasta dimineața, a solicitat intervenția…

Florin Ristei, de urgența la spital. Cu ce probleme de sanatate s-a confruntat cantarețul: „Era sa mor. M-a luat un leșin”

09:26, 19.02.2024 - Florin Ristei nu a trecut prin cea mai buna perioada din voata lui in utlimul timp. Cunsocutul cantareț de la noi s-a confruntat cu probleme serioase de sanatate, motiv pentru care a ajuns de urgența la spital. Iata prin ce a trecut Florin Ristei in ultima perioada!

Marius Manole, dus de urgența la spital. Actorul s-a ranit chiar in timpul unui spectacol

14:45, 04.02.2024 - Aseara pe scena Teatrului Național din Capitala s-a jucat cu casa inchisa spectacolul “Repetitie pentru o lume mai buna”, cu Marius Manole in rol principal, și in regia lui Radu Afrim. Numai ca, in timpul spectacolului, celebrul actor a avut un accident, fiind dus de urgența la spital. Actorul a povestit…

Catalin Crișan, operat de urgența. Imaginile cu artistul in spital sunt tulburatoare

08:50, 30.01.2024 - Catalin Crișan, operat de urgența. Imaginile cu artistul in spital sunt tulburatoare Continue reading Catalin Crișan, operat de urgența. Imaginile cu artistul in spital sunt tulburatoare at Tabu.

Tzanca Uraganu și Alina Marymar, ipostaze romantice in Dubai! Cantarețul și-a dus iubita intr-o vacanța de vis / FOTO

21:35, 29.01.2024 - Așa cum a obșinuit pe toata lumea, Tzanca Uraganu traiește ”pe picior mare” alaturi de iubita lui! Manelistul a dus-o pe Alina Marymar intr-o vacanța de lux in Dubai. Cei doi au fost surprinși in ipostaze romantice unul alaturi de celalalt!

Dumitru Dragomir, ceva grav despre Traian Basescu

21:05, 29.01.2024 - Dumitru Dragomir spune ca Traian Basescu ar fi in stare critica. Internat in stare critica , la Spitalul Militar, fostul președinte s-ar simți rau din cauza plamanilor. ”Am auzit ca e bagat pe oxigen”, a spus Dumitru Dragomir. Dumitru Dragomir  a dezvaluit ca fostul presedinte al Romaniei se confrunta…


Ce parere ai despre aceasta stire?