Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Florin Salam, cadou de suflet pentru Roxana Dobre. Manelistul demonstrează cât de romantic și atent este / FOTO

Publicat:

Pentru ca mai este foarte puțin timp și din punct de vedere calendaristic vine primavara, s-a gandit ca frumoasa merita un cadou de suflet, vestitor al caldurii și al zilelor senine. Astfel, in plin trafic, cantarețul a demonstrat cat este de romantic și de atent cu mama copiilor sai.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Xtra Night Show. Cum se simte Florin Salam, dupa ultimele evenimente din viața sa. Soția lui, Roxana Dobre ii organizeaza agenda personala: ”Am deschis ochii mai bine” / VIDEO

00:25, 09.04.2024 - Florin Salam a trecut printr-o perioada dificila, avand mai multe procese in care era acuzat pentru inșelaciune, dar și pentru violența. Manelistul a renunțat la persoanele care ii voiau raul, iar acum incearca sa se concentreze cat mai mult pe viața de familie și cea profesionala.

Florin Salam a ajuns, din nou, la secția de poliție! Manelistul se teme ca cineva ar vrea sa ii faca rau: ”Credeți-ma din suflet”

11:45, 19.03.2024 - Florin Salam s-a intors la secția de poliție, la doar o saptamana de cand a fost reținut. Manelistul a facut declarații despre ceea ce se intampla in dosarul de inșelaciune, in care este suspect, și a marturisit ca exista oameni care ar dori sa ii faca rau. Regele manelelor a fost mai sincer ca niciodata.

Florin Salam a fost saltat de polițiști din propria locuința. Ce se intampla cu manelistul

13:15, 14.03.2024 - Florin Salam are din nou probleme cu legea. Cantarețul de manele a fost saltat de polițiști din propria locuința joi dimineața, 14 martie 2024. Iata care este motivul pentru care artistul se afla in arest.

Florin Salam nu lasa pe maine ce poate face azi. Indiferent de ora și locație, manelistul ia notițe și prefera sa nu scape niciun detaliu / PAPARAZZI

23:20, 03.03.2024 - Florin Salam iși planifica in cel mai mic detaliu concertele. Paparazzii celui mai tare site de știri mondene din Romania, SpyNews.ro, au surprins imaginile care dovedesc faptul ca manelistul nu lasa pe maine ce poate face azi. Ia notițe indiferent de ora și locație și prefera sa nu scape niciun detaliu.

Imagini exclusive. Roxana Dobre, soția lui Florin Salam, a plecat de la Parchet. L-a insoțit pe manelist la audieri / PAPARAZZI

12:31, 08.02.2024 - Dupa cateva ore de audieri, Roxana Dobre a plecat de la Parchetul de pe langa Tribunalul Dambovița. Joi dimineața, Florin Salam s-a trezit cu poliția la ușa, iar pe numele lui a fost pus in aplicare un mandat de aducere. Manelistul a fost audiat intr-un dosar de inșelaciune!

Soția lui Florin Salam face dezvaluiri fara perdea: Soțului meu nu ii place sa stea doar cu o domnișoara!

22:25, 30.01.2024 - Soția manelistului Florin Salam a izbucnit dupa ce soțul sau s-a ales cu dosar penal dupa ce a fost acuzat ca a batut o prostituata. Roxana Dobre spune ca nu e deloc preocupata daca soțul ei iși face de cap cu alte femei, asta pentru ca relația lor e mult prea solida.Mai mult, Dobre dezvaluie ca…

Star Matinal. Soția lui Florin Salam: „Mereu a fost incolțit”. Roxana Dobre le da replica rautacioșilor, in urma scandalului in care a fost implicat manelistul cu dama de companie / VIDEO

10:31, 26.01.2024 - Roxana Dobre ii este sprijin lui Florin Salam, ca de fiecare data, mai ales dupa scandalul in care a fost implicat manelistul cu dama de companie. Soția lui spune ca artistul a fost mereu „incolțit” și ca deja s-a obișnuit ca lucrurile sa stea astfel.


Ce parere ai despre aceasta stire?