Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Florin Salam a dat cărţile pe faţă. Motivul pentru care nu face nuntă cu Roxana Dobre

Publicat:

Multa lume s-a intrebat care este motivul pentru care nu s-a casatorit nici acum cu , desi sunt impreuna de ani buni. Manelistul a decis sa spuna lucrurilor pe nume si sa nu mai lase deloc loc de interpretari.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Xtra Night Show. Cum se simte Florin Salam, dupa ultimele evenimente din viața sa. Soția lui, Roxana Dobre ii organizeaza agenda personala: ”Am deschis ochii mai bine” / VIDEO

00:25, 09.04.2024 - Florin Salam a trecut printr-o perioada dificila, avand mai multe procese in care era acuzat pentru inșelaciune, dar și pentru violența. Manelistul a renunțat la persoanele care ii voiau raul, iar acum incearca sa se concentreze cat mai mult pe viața de familie și cea profesionala.

Florin Salam a fost reținut! Manelistul este cercetat intr-un nou dosar de inșelaciune

09:45, 14.03.2024 - UPDATE 9:20 - Barbatul in cauza a fost reținut pentru 24 de ore, urmand a fi prezentat magistraților cu propunere legala.ȘTIREA INIȚIALA"In fapt, la nivelul Secției 2 Poliție au fost inregistrate plangerile a trei persoane care sesizau faptul ca ar fi platit anumite sume unui barbat, pentru prestarea…

Florin Salam susține ca totul este o inscenare! Ce declarații noi a facut manelistul in scandalul de inșelaciune: „Anii aștia de munca...”

17:50, 10.02.2024 - Florin Salam susține ca totul este o inscenare! Celebrul cantareț de manele a facut noi declarații in scandalul de inșelaciune in care este implicat. Iata ce a marturisit „Regele Manelelor” de aceasta data!

Imagini exclusive. Roxana Dobre, soția lui Florin Salam, a plecat de la Parchet. L-a insoțit pe manelist la audieri / PAPARAZZI

12:31, 08.02.2024 - Dupa cateva ore de audieri, Roxana Dobre a plecat de la Parchetul de pe langa Tribunalul Dambovița. Joi dimineața, Florin Salam s-a trezit cu poliția la ușa, iar pe numele lui a fost pus in aplicare un mandat de aducere. Manelistul a fost audiat intr-un dosar de inșelaciune!

Florin Salam, ridicat de poliție intr-un dosar de inșelaciune. Doi miri acuza ca i-a tras pe sfoara, cați bani i-au dat

09:56, 08.02.2024 - Florin Salam a fost reținut, joi dimineața, de poliție intr-un dosar de inșelaciune. Manelistul are probleme cu legea, dupa ce doi miri l-au reclamat ca le-a luat banii, dar nu a venit la nunta lor, fiind trimiși doar lautarii.

Mire din Targoviște, acuzații grave la adresa lui Florin Salam. „Regele Manelelor” nu s-ar fi prezentat la nunta, deși a primit bani / VIDEO

10:25, 01.02.2024 - In exclusivitate pentru Xtra Night Show, un mire din Targoviște, Laurențiu Bițu, a facut acuzații grave la adresa lui Florin Salam. „Regele Manelelor” nu s-ar fi prezentat la nunta, deși a primit bani. Iata ce marturisiri au facut mirele și avocatul acestuia, Ciprian Iacob!

Xtra Night Show. Florin Salam i-ar fi dat țeapa unui mire și nu s-ar mai fi prezentat la nunta! Marius, revoltat dupa ce ar fi platit 9.000 euro: ”Am mers pe incredere” / VIDEO

00:45, 30.01.2024 - Florin Salam este implicat intr-un scandal de proporții! Manelistul este acuzat ca ar fi luat bani pentru o nunta la care nu s-ar fi prezentat. Mirele este revoltat, dupa ce a platit suma de 9.000 euro pentru a-l avea pe ”regele manelelor” la cea mai importanta zi a vieții lui!

Star Matinal. Soția lui Florin Salam: „Mereu a fost incolțit”. Roxana Dobre le da replica rautacioșilor, in urma scandalului in care a fost implicat manelistul cu dama de companie / VIDEO

10:31, 26.01.2024 - Roxana Dobre ii este sprijin lui Florin Salam, ca de fiecare data, mai ales dupa scandalul in care a fost implicat manelistul cu dama de companie. Soția lui spune ca artistul a fost mereu „incolțit” și ca deja s-a obișnuit ca lucrurile sa stea astfel.


Ce parere ai despre aceasta stire?