Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Florin Pastramă încearcă să o recucerească pe Brigitte. Gestul cu care vrea să-i câștige iertarea

Publicat:

Dupa un an de la casatorie, Brigitte și au ales sa mearga pe drumuri diferite. Motivele care au dus la ruptura au fost dezvaluite de catre bruneta, care e dezamagita de comportamentul schimbator al soțului sau.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Eșec in instanța pentru Brigitte și Florin Pastrama! Ce se intampla in dosarul maștilor contrafacute

23:00, 10.04.2024 - Eșec in instanța pentru Brigitte și Florin Pastrama. Cei doi soți și-au jucat ultima carte in procesul deschis impotriva lor de trei dintre cele mai celebre brand-uri din lume. Ce se intampa in dosarul maștilor contrafacute.

Un amiral american avertizeaza ca fierbe Marea Chinei de Sud: Beijingul incearca sa caștige spațiu prin forța

22:11, 09.04.2024 - Acțiunile in Marea Chinei de Sud au fost ”un exemplu de incercare a Beijingului de a caștiga spațiu teritorial prin forța și au destabilizat regiunea”, a declarat marți un amiral american de rang inalt, noteaza Mediafax.

Gatuit de emoție, un urmaș al lui Bratianu vrea sa caștige Primaria din Comuna Bratianu

09:21, 19.03.2024 - Organizația PNL Tulcea și-a lansat primii 11 noi candidați pentru funcția de primar. Domnul Danuț Pușcașu,candidat la Primaria din comuna I.C. Bratianu, a fost foarte emoționat.    The post Gatuit de emoție, un urmaș al lui Bratianu vrea sa caștige Primaria din Comuna Bratianu appeared first on Știri…

Trump incearca sa caștige voturile alegatorilor de culoare din SUA cu imagini deepfake generate de inteligența artificiala

14:05, 04.03.2024 - Susținatorii lui Donald Trump au inceput sa creeze și sa distribuie imagini false generate de inteligența artificiala (AI) in care sunt infațișați alegatori de culoare, cu scopul de a incuraja afro-americanii sa voteze pentru Partidul Republican.

Elias Charalambous rasufla ușurat, dupa ce FCSB a caștigat cu Petrolul: „A fost o saptamana grea”

23:50, 03.03.2024 - Elias Charalambous (43 de ani), antrenorul de la FCSB, și-a felicitat jucatorii, dupa ce aceștia au reușit sa caștige meciul cu Petrolul, scor 1-0, in runda #29 din Superliga. A fost a 3-a victorie a celor de la FCSB in aceasta saptamana, dupa ce bucureștenii reușisera sa caștige cu FC Botoșani (3-2)…

Vești proaste pentru Brigitte și Florin Pastrama! Și-au incerct norocul, insa judecatorii nu au fost induplecați

23:40, 12.02.2024 - Vești proaste pentru Brigitte și Florin Pastrama. Cei doi soți și-au incercat norocul in fața magistraților, insa, se pare ca nu au reușit sa-i induplece. Ce au hotarat judecatorii in dosarul maștilor contrafacute.

LaLiga: Barcelona vs Osasuna - Catalanii, obligati sa castige

09:40, 31.01.2024 - Barcelona - Osasuna, meci restant contand pentru etapa a 20-a din campionatul Spaniei, este programat, miercuri, 31 ianuarie, de la ora 20:00, pe Estadi Olimpic Lluis Companys, si va fi transmis in direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 si Prima Sport 1.


Ce parere ai despre aceasta stire?