Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Florian Bodog a rămas fără imunitate, Senatul a acceptat cererea DNA

Publicat:

Senatul a acceptat solicitarea DNA pentru inceperea urmaririi penale pe numele fostului ministru al Sanatații Florian Bodog, care ar fi acționat ca o consiliera sa-și ia salariul, deși nu s-a prezentat la serviciu.

Citeste articolul mai departe pe bihon.ro…  

Sursa articol: bihon.ro


Stiri pe aceeasi tema

O membra CEC a demisionat: Parlamentul a acceptat cererea de demisie

18:50, 15.02.2024 - Parlamentul a luat act de cererea de demisie a Ludmilei Lupașco din funcția de membra a Comisiei Electorale Centrale (CEC). Un proiect de hotarare care prevede acest lucru a fost votat de 56 de deputați.

Trump cere Curții Supreme a SUA sa intervina in cererea sa de imunitate

11:20, 13.02.2024 - Donald Trump a cerut luni Curții Supreme a SUA sa puna in așteptare o decizie judecatoreasca prin care i s-a respins cererea de a nu fi urmarit penal pentru ca a incercat sa anuleze pierderea alegerilor din 2020, scrie Reuters.

Statele Unite: Cererea lui Donald Trump de a beneficia in justiție de imunitate penala a fost respinsa de Curtea de Apel

17:05, 07.02.2024 - O Curte de Apel federala americana a respins cererea de imunitate penala a lui Donald Trump, ceea ce redeschide cale libera procesului sau de la Washington pentru tentativa de a inversa in mod ilegal rezultatele prezidențiale din 2020. Fostul președinte american Trump, actualmente favorit in cursa pentru…

Alegeri SUA 2024. O curte federala de apel respinge cererea de imunitate penala pentru Trump

11:30, 07.02.2024 - O curte federala de apel federala din Statele Unite a respins marti cererea de imunitate penala a lui Donald Trump, deschizand calea judecarii fostului președinte american la Washington sub acuzatia ca a incercat sa rastoarne ilegal rezultatele alegerilor din 2020.

O curte de apel federala respinge cererea de imunitate penala a lui Donald Trump

21:30, 06.02.2024 - O curte de apel federala din SUA a respins marti cererea de imunitate penala a lui Donald Trump, deschizand calea judecarii sale la Washington sub acuzatia ca a incercat sa rastoarne ilegal rezultatele alegerilor din 2020, relateaza AFP, Reuters si dpa.

Șoferii care provoaca accidente mortale ar putea ramane fara permis pe viața. Proiectul a fost adoptat de Senat

18:51, 05.02.2024 - Senatul a adoptat tacit, luni, un proiect initiat de deputati PNL, care propune anularea pe viata a permisului conducatorului auto daca acesta a provocat un accident soldat cu pierderi de vieti omenesti, fiind sub influenta bauturilor alcoolice sau a drogurilor. Proiectul a fost transmis Camerei Deputaților,…


Ce parere ai despre aceasta stire?